Ptal jsi se na hlučnost, ne na kvalitu součástek.Baneshee píše:Nemyslis ze bude mit ta nereferencni od Gigabyte shitozni soucastky, kdyz uz tuhle znacku grafik nemas zrovna v lasce?![]()
Osobne bych vzal bud ten GB, protoze je nejlevnejsi a k tomu ma solidni chlazeni. Nebo si pak priplatit na MSI HAWK - podle testu je ticha (lepsi jak referencni) a tvari se aji kvalitne zpracovana (cemuz odpovida i vysoky OC v recenzich). K tomu ma vysoky zakladni takty, takze kdyz nechce taktovat tak bude mit o dost vykonejsi kartu. Pro ten Asus neni jedinej duvod - ma zakladni takty, chlazeni neni zadna bomba a pritom stoji skoro stejne co namakanej HAWK
Co se hlučnosti týče, Gigabyte je na tom nejlíp, i ve furmarku je super tichej a ani ne 70 stupňů. On Gigabyte hodně kazí nereferenční modely, posldní "minelu" u NV měl u 8800/9800GT kde dal jen 2-pin na fan a bylo to hlučný. Ale jeho nereferenční GTX470 neni zlá a ani tahle 460 neni zlá. Gigabyte má poslední roky hodně špatný Radeony. Proč to nevim, ale fakt to je jedna perla za druhou, se divim že je ATI ještě nevykoplo jako to udělalo s Palitem, protože to co pětkovou a teď i šestkovou řadu předvádí Gigabyte u Radeonů je horší než to co předváděl Palit.