Team fortress 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Bum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Team fortress 2

Příspěvek od Bum »

caute. V TF2 serverbrowseru se mi zobrazují pouze 3 český servery. Je chyba u mě, nebo je těch našich serverů tak málo? Všechny 3 navíc mají instatní respawn a to je dost nevýhodný pro útočící tým. Hlavně mapy jako Dustbowl nebo Egypt jsou pro modrý tým dost stresující. I když se podáří zlikvidovat všechny obránce, tak ti se častokrát znovuobjeví dřív než se podaří obsadit vlajku.

P.S. sháním nové zbraně pro soldiera (The Tank Buster set). čapky na výměnu nemám, ale jinak mám snad všechny zbraně mimo nových polycount setů a taky nějakej refined metal.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Já sem potkal dost českejch serverů, akorát to nemaj napsaný v tagu většinou takže jdou blbě najít
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

čuste, chtěl bych se zeptat na nastavení rate jestli ovlivňuje hru jak je tomu u cs a jaké je pro tf2 nej... :) a nějak nemůžu zapnout konzoly, takže musím nastavovat přes cfg... není nějaká vychytávka na stále fps aby při bojích nebyly takové fps propady.. nějaké nastavení ve hře co jsem přehlédl :D jako šlape to v pohodě, ale vždycky je co zlepšovat 8-)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

KlaSniC píše:čuste, chtěl bych se zeptat na nastavení rate jestli ovlivňuje hru jak je tomu u cs a jaké je pro tf2 nej... :) a nějak nemůžu zapnout konzoly, takže musím nastavovat přes cfg... není nějaká vychytávka na stále fps aby při bojích nebyly takové fps propady.. nějaké nastavení ve hře co jsem přehlédl :D jako šlape to v pohodě, ale vždycky je co zlepšovat 8-)
Můžeš zkusit zapnout hru v DX8.1 přidáním příkazu ve steamu "-dxlevel 81". Pak je sice HUD trochu krabatější, ale FPS výrazně naskáčou. Dál určitě vypni vsync a jestli máš vícejádrový CPU, tak určitě měj zapnuto multicore rendering
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Hehe, projížděl sem youtube a narazil na tohle, docela sem čuměl :o

http://www.youtube.com/watch?v=JM1Ay85de3U
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jo to je starý, hrozná hovadina. Ale nějak se jim podařilo přijit na to jak tu kočku killnout... :lol:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ta macka tam aj je? nikdy som nebol na achievement serveri, tak sa pytam :)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Divím se že serverů hráčskýma mapama kde sou takovýhle věci není víc, na steamu vidím hodně uživatelů vždycky jen na těch s origninálníma tf2 mapama a už to je docela nuda hrát je pořád dokola :| Jen občas najdu nějakej s custom mapou kde je dost lidí
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

urcite lepsie hrat na oficialnych ako huntit achy na ach serveroch

a mozte mi odpovedat na moju otazku :)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Jde nějak nastavit abych měl za pyra sekeru jako automatickou zbraň pro přepnutí? Když zmáčknu Q tak mi to automaticky hodí flare gun, takže vždycky po zabití musim ručně zvolit sekeru a až pak mi Q přepíná mezi sekerou a plamenometem, což je dost otravný muset to furt dělat
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

V settings-multiplayer-advanced, nebo tak nějak, je "remember last weapon" možnost - pak si to bude pamatovat i po respawnu.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Kde se prosím nastavuje, aby byla vidět zbraň "oddáleně" nebo prostě aby byla vidět i ruka, co jí drží?
Jako to je tady v tom videu: http://www.youtube.com/watch?v=DFiclHxEPhw
Nebo to je jen na určitým rozlišení?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Je to v advanced nastavení v options.

Btw na Steamu do zítřejších 19:00 je Orange box za 5,75€
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

To sou věci, se dočítám na steam forech jak je pyro underpowered všude :o Já si přitom doteď myslel že je spíš OP když za něj hraju a vždycky sou pyrové první v žebříčkách na konci kola.. asi budu muset zkusit i jiný classy.. za co hrajete nejvíc?
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Spalovac_mrtvol píše:To sou věci, se dočítám na steam forech jak je pyro underpowered všude :o Já si přitom doteď myslel že je spíš OP když za něj hraju a vždycky sou pyrové první v žebříčkách na konci kola.. asi budu muset zkusit i jiný classy.. za co hrajete nejvíc?
taky pyro a engineer ten mě asi nejvíc přirostl k srdci :)
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Engineer mě taky baví, ale vždycky mě štve, že si někde pracně postavim 3lvl domeček se sentrynou, teleportem a dispenserem a pak přiběhne nějaká ubercharged lamka a zbourá to :/
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Spalovac_mrtvol píše:Engineer mě taky baví, ale vždycky mě štve, že si někde pracně postavim 3lvl domeček se sentrynou, teleportem a dispenserem a pak přiběhne nějaká ubercharged lamka a zbourá to :/
No já hraju tak nějak co mi příjde pod ruku a hlavně co jaká classa je potřeba. Pokud se u payloadu nemůže posunout vozejk protože tam jsou sentry tak to jdu vyčistit Demem/Spyem. Nejvíc ale stejně hraju za Pyra...
Btw i za Pyro bez charge se dá v pohodě zdolat trojková sentra. Stačí ji jenom nejít do rány a obíhat ji. Se Spyem je to skoro to samý - nejdřív musíš kuchnout engineera a podle toho jak se sentra otáčí, tak ji začneš obíhat na druhou stranu a přitom na ní plácneš sappera. Když je víc senter, chce to trochu improvizovat, připadně se domluvím když hraju s kámošem a já vysapuju a on naběhne s Pyrem. Takhle zničíme všechno :)
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

No zůstanu zatím u pyra, protože mě baví nejvíc.. zkoušel sem demomana a měl sem za něj víc killů než za pyra a tolik nehebal (prostě sticky bomby na roh někdo běží, bum a pak spamovat ty normal granáty) , ale to je prostě nuda oproti srandě s pyrem a nadávkam lidí když už je po 3tí v řadě airblastnu do díry, nebo když fouknu na heavyho a jednou ranou ho sekerou sundam, tomu se nic nevyrovná :))

Btw, našel sem peculiary drab tincture barvu, jakou to má cenu? Snažim se dát dohromady něco za co bych koupil pyrovu rubber rukavici hatku, nikdo nechce vyměnit jen za engineers cap, takže musim ještě něco přihodit
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tady máš přesně kolik jaká hatka má cenu. Je to počítaný asi podle toho kolik lidí je má, semtam se dá narazit na někoho kdo prodá levnějc, ale tohle jsou standartní ceny.

1 unit = 2x refined.

http://www.freefrag.com/tf2-item-tradin ... guide.html

Takže Rubber Glove dle tabulek seženeš asi za 2x refined metal.

Ta peculiary drab tincture barva má cenu cca 1 reclaimed, zlatá/černá je o něco cennější.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Kooonečně se mi ho podařilo sehnat, stál mě engineer čapku, 5 krabic a bílou tincturu, ale stojí za to :inlove:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“