Fallout: New Vegas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout: New Vegas

Příspěvek od Teh Goat »

Paladin toaster se dá najít, ballistic fist taky, ale mimo to jí prodávají třeba v Bratrstvu... ten týpek v Crimson Caravan prodává taky nějakou vylepšenou power fist, mám pocit.
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
grave666
Nováček
Nováček

Příspěvek od grave666 »

lidi vy jste tady takova chytra banda potrebuju radu nejak se mi povedlo prepnout u utocny pusky rezim strelby na jednotlivi vystreli a ted nevim jak to prepnout na z5 na davky pls help
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

STELKER píše:dělám ukol volare v nelis a mám ůkol vytáhnout bombarder z jezera ale muži si jít pro masku a nemůžu pro ní sehnat tu součástku. nevite někdo kde ji najít?
mě se podařilo najít papiňák u továrny na výrobu raket repconn. U vstupu do hlavní budovy na pravé straně v regále
Obrázek Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

jiricek_k píše:
STELKER píše:dělám ukol volare v nelis a mám ůkol vytáhnout bombarder z jezera ale muži si jít pro masku a nemůžu pro ní sehnat tu součástku. nevite někdo kde ji najít?
mě se podařilo najít papiňák u továrny na výrobu raket repconn. U vstupu do hlavní budovy na pravé straně v regále
Ja ho nakoupil v Goodsprings v obchode :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Masku jsem zrovna dostal při rozhovoru s jedním granátníkem, měl jsem dostatek bodů ve vědě.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

hrajete nekdo za melee postavu? uvazuju ze bych to taky zkusil, ale potreboval bych vyresit par nesrovnalosti, takze mam zbran na blizko a:
1) kdyz jsem ve vats, tak se nedaji targetovat jednotlive casti tela, jde to nejak zapnout? nebo to pujde az budu mit nejaky melee skill/perk?
2) vsiml jsem si ze kdyz podrzim utok trosku dele, tak postava udela pri utoku jinou animaci a hekne, je to jen vizualni efekt nebo jde o nejaky specialni utok? pokud je to nejaky utok, tak jak se da pouzit ve vats? na netu se pise o nejakem power attack, ale bez jakychkoliv podrobnosti
3) block(defaultne na klavese alt) je pouzitelny? za strelce jsem ho nikdy nevyuzil, takze co to vlastene dela? uplne vyblokuje melee utok nebo jen zvysuje DT?
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Lidi kde je Bratrstvo ?? xD ja nevím to je v tom skrytém udolí ten bunkr co se musí otevřít se skiloem 25 na odemikaní zámku ?? nebo kde ja fakt nevím.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Naučte se používat Google lidi..
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

já sem to hledal na googlu pořád ale ty mapy jsou nějake divné a ja anglicky moc neumím
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Bunkrů tam je několik, ale sídlí jen v jednom z nich.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 grave666 Není možné, jedná o upravenou M4 která střílí jednotlivě, pokud chceš střílet v dávkách, použij jinou zbraň.

2 huhla
1) ne
2) ano, je to silnější útok (ve VATS však není, afaik)
3) akorát tím snížíš přijaté zranění, vůči kulkám a páračům neúčinné
Vždy prodávám i jinde.
Walpeerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Walpeerr »

ahoj prosim vas kde lezi utociste bratrstva dostal jsem klic ale za boha nemuzu najit to misto :/ google nepomohl :/
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

Nevíte jestli jde zatáhnout zbran ? a pak ji vytasit.už to hledám docela dlouho a pěkně mě to štve protože při běhu mě to zpomaluje když chodim s odstřelovací puškou. Dík za odpvověd.
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

STELKER píše:Nevíte jestli jde zatáhnout zbran ? a pak ji vytasit.už to hledám docela dlouho a pěkně mě to štve protože při běhu mě to zpomaluje když chodim s odstřelovací puškou. Dík za odpvověd.
podrž dlhšie tlačítko na reload...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Walpeerr píše:ahoj prosim vas kde lezi utociste bratrstva dostal jsem klic ale za boha nemuzu najit to misto :/ google nepomohl :/
Vy to můžete dát dohromady s Dithiusem. On ví, kde je Skryté údolí a ty máš klíč od bunkru :lol:
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

kupco píše:
STELKER píše:.........
podrž dlhšie tlačítko na reload...
Díky za radu ,to by mě vůbec nenapadlo :D, nevíte kde sehnat ustalovač, já sem ho daroval v té pevnosti ve freeside a ted ho nemužu nikde najít .
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Doprdele tam je potřeba ještě nějakeho kláče ??? dohaje ten beztak nemám

No tak sem se dostal k bratrstvu zajali mě a vzali mi věci ale když se dostanu ven s obojkem na hlavě nemůžu nic dělat je to asi nějakej bug :( nevidím interface jen sebe a nemůžu se hýbat :(
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

zdravim, nainstaloval som si nejaky update, volalo sa to Fallout.New.Vegas.Update.1 a nainstalovalo mi to nejaky caravan pack, classick pack, mercenary pack a tribal pack.. co to je? V hre mi to hned pridalo ohromne mnozstvo veci zbrani a oblecenia..Ale ja to nechcem tak nepoctivo ziskane.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Paul píše:Máme rádi moddery
http://img502.imageshack.us/img502/9818 ... 225129.jpg

jinak je to fakt maso, neskutečně rozsáhlá hra..level 15, 32 hodin a furt jsem nebyl ve Vegas. Dal jsem si tam taky mod slower level rates 1.3x, abych nedosáhnul 30 moc brzo
Ahoj, prosim co je to presne za mod, nejak jsem jej nenasel :sad: a moc rad bych si ho dal taky. Diky
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“