Call of Juarez

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Juarez

Příspěvek od Commanderwar »

takže hru sem koupil.

nastavil vše na High, proste maximum co jde.
bez AA

rozlišení 1920 * 1080

na DX9 je to hratelny krasne temeř se pod 30 FPS nedostanu

pod DX10 je to horši tam je ten propad až o 10 -15 snimku min, ale rozdil zas takovej neni
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nech to na dx9 a užij si to.Já to poprvé šel na X1900XT a to bylo utrpení,napodruhý jsem to šel na 8800GTX a byl to maximální požitek.Ta optimalizace není nejlepší,místy je to náročný na cpu,ale takových míst tam moc není a 8800ka s průměrnym dvoujádrem už to urve...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
XTad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XTad »

Ja to valil na 8800GTS 320MB C2D E6750 a 2GB RAM na plno pri 1280x1024 a nesekalo se to, dokonce se to dalo krasne hrat. Mel jsem sice jenom kolem 20-25 FPS, ale jsou hry, kterejm takovej framerate "staci".
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak tady v té hře je 20 FPS docela poznat (že to není ono).
Goldnoob team proud member!
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

pod Dx 10 mi to jde i na 20 FPS pri max detailech bez aa s rozlišenim 1920 * 1080.

niž mi to zatim nešlo,

ale s tim DX 9 je to už max hratelny dokonce jsem nastavil AA na 4, stale je to dobry.

jediny co me krapec stve že tam neni V sync, a desme mi v menu piska grafika.

a krapec me na ty hře mrzi ta arkadovost, napriklad hnedka prvni mise když se ma utyct z toho mesta, sem se schoval za roh stodoly že zkusim utočniky sejmout bičem, jenže oni žadny neprichazeli. až když jsem velzl přez plot z mesta a prošel určitym bidem tak se najednou z nebe spustili tri pistolnici kteři po me šli...co to jako je:))...bohužel GTA z divokeho zapadu se nekona, nepřatele jsou pitomi....vubec po vas nejdou:)..a to to hraju ma nejtežžší..

ale jako odpočinek a odreagovani velmi slušny....a grafiku mi to pali o 4° vic než než crysis:))....
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak jsem si to díky Levelu a díky novému kompu taky zahrál a musim říct, že je to paráda! SKvělý a dynamický příběh - má to spád. Prolínání se příběhu Billyho a reverenda Raye je výborné. Hratelnost a atmosféra taky dobrá. Za mě 9/10.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ma nekdo stejnej problem?Vsimnete si stromu.Je tam jakoby spatne stinovani.
Hraju pod dx10 a dela to s crossfire i bez.Ovladace pouzivam 10.10d.
Obrázek

EDIT:Zjistil sem, ze to dela MSAA.Pokud zapnu v benchmarku supersampling, tak je vse v poradku.
Nevite nekdo jak zapnu ve hre supersampling pod dx10?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“