nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Aalda2
- Nováček

-
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
Zdravím
Hlásím, že mi taky nefunguje přihlášení na PCTuning, zkoušel jsem to v ie8 a ve FF 3.6.12. Na fórum se jde přihlásit bez problémů. Po vytvoření účtu před 2 měsíci se mi ještě nikdy nepodařilo přihlásit se na PCTuning. Mazal jsem i cookies a nic
Hlásím, že mi taky nefunguje přihlášení na PCTuning, zkoušel jsem to v ie8 a ve FF 3.6.12. Na fórum se jde přihlásit bez problémů. Po vytvoření účtu před 2 měsíci se mi ještě nikdy nepodařilo přihlásit se na PCTuning. Mazal jsem i cookies a nic
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pracujeme na tom, dnes večer snad bude nějaký progress
Burn in hell.
- muliku
- Začátečník

Držim palce, ať se to povede 
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Vultur84
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jj tiez drzim palce stale mi to nejde

Som Flegmatik a je mi to jedno...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to někoho pobaví/potěší - už se nepřihlásím ani já sám 
Burn in hell.
- Vultur84
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Ugurundu
- Začátečník

Spíše mě zaráží, že se nepřihlásí určitý průřez lidi.
tzn. asi jsem všichni něco provedli v systému
Přihlášení v nesprávnej čas, atd.
Každopádně už je to skoro týden, a stále si připadám jako bych byl v banu
tzn. asi jsem všichni něco provedli v systému
Přihlášení v nesprávnej čas, atd.
Každopádně už je to skoro týden, a stále si připadám jako bych byl v banu
- Aalda2
- Nováček

-
Blbost, zkoušel jsem to na více PC jak s win XP tak win 7, i na čistě nainstalovaném PC a přihlášení mi nefunguje, takže systémem to asi nebude
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Systémem ale Ugurundu nemyslel OS klienta 
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na forum se prihlasim, ale primo na hlavni stranu PCtuningu ne, takze nekde asi bude problem (OS WinXP Sp3, prohlizec FireFox 3.6.9). Chtel jsem reagovat na newsku pana Obermaiera ohledne CPU, ale jeste ze to nefunguje, protoze bych dostal ban 
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- amigoCZ
- Nováček

-
nefunkcni prihlaseni na webu
zdravim, nejde se mi prihlasit na strankach pctuning.cz abych mohl commentovat clanky, pritom forum mi funguje.
muzete na to pls nekdo z adminu mrknout?
muzete na to pls nekdo z adminu mrknout?
Naposledy upravil(a) Krteq dne pát 19. lis 2010, 14:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesun ze sekce Zprávy od a pro administrátory + sloučení témat
Důvod: přesun ze sekce Zprávy od a pro administrátory + sloučení témat
- Krteq
- Středně pokročilý

-
@Teuzz: Nějaký progress?
- Ugurundu
- Začátečník

Co teda, už je to přes tejden a stále se nic neděje.
Musim přiznat, že to webu nedává moc plusové body ... když se na něj nejde ani přihlásit
Musim přiznat, že to webu nedává moc plusové body ... když se na něj nejde ani přihlásit
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mně se tam jde přihlásit pod tímhle účtem z fóra (Jindy), ale přihlášení pod mým redaktorským účtem (Jindřich Pirner) mi nefunguje.
Naposledy upravil(a) Jindy dne pon 22. lis 2010, 10:39, celkem upraveno 1 x.
- Ugurundu
- Začátečník

Tak co bude někdo něco dělat s tím že web je nefunkční?
poslední vyjádření bylo z úterý ...
Docela nechápu .. na čem stojí opravit příhlášení na původní verzi.
poslední vyjádření bylo z úterý ...
Docela nechápu .. na čem stojí opravit příhlášení na původní verzi.
- Cooper69
- Začátečník

- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cooper69: Já to ale nemám schválně, jeden používám čistě pro PCT diskuze a druhý jen tady pro fórum. Je to tuším pozůstatek z dob, kdy nějak nešlo přihlášení na fórum + diskuze přes jeden účet. Už mě napadlo to řešit, nebaví mě to takhle pořád přepínat, ale nechtěl jsem s tím nikoho otravovat.
Jestli se to chce někomu řešit, pošlete PM.
Jestli se to chce někomu řešit, pošlete PM.
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu, ze to je autor a ma to v tomto pripade sve opodstatneni, nemusis mit obavy a starat se o nejCooper69 píše:Jindy: mulťák?to bys neměl říkat nahlas
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Cooper69
- Začátečník

obavy nemám.
pozitivní je, že třeba mě přihlášení funguje. pod mým jménem, na foru mám nick
pozitivní je, že třeba mě přihlášení funguje. pod mým jménem, na foru mám nick
Ahoj.
- del42sa
- Pokročilý

taky mi nejde přihlášení na Pctuning. Používám poslední firefox.
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro