Lidi mám problém s grafikou u dual-monitorů - včera jsem reinstaloval win (win7 64bit) a když přetaktuju grafiku (třeba v afterburneru) tak u druhé obrazovky ( ta která je č.2 ve zvolení - ůže to klidně tedy být i primární obrazovka) když cokoliv dělám, tak na druhé obrazovce je se objevují podivné objekty, celá obrazovka malinko blikne - nejvíc mi to připomíná použité videokazety...
Tenhle problém jsem měl i předtím, ale bylo nahodilé a netrápilo mě to (a v posledních 2 měsících už skoro žádné nebyly) , ale teď je to příšerný (OC je stejný, ale předtím jsem měl 32bit) - stačí abych myš přetáhl na druhou obrazovku a při jakékkoliv akci se to začne objevovat.
Co jsem vygooglil, tak je to celkem známý problém, ale nemůžu najít řešení. Když ale nastavím 2D/3D v afterburneru na defaultní hodnotu, tak je vše v klidu (a moje verze nejde voltovat)
Všechny drivery jsou aktuální z AMD serverů a win taky. Nevíte někdo co s tím? Díky.
Podivné blikání u druhé obrazovky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Bucho95
- Začátečník

- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Podivné blikání u druhé obrazovky
Zkoušel si taktovat jinými nástroji? Polsední beta ATI tray tools, nebo AMG gpu clock tool? V nejhoršim můžeš zkusit upravit bios a narvat větší frekvence přímo do karty.
- Bucho95
- Začátečník

Re: Podivné blikání u druhé obrazovky
Nezkoušel, jednak protože jsou celkem primitivní (nemají dynamický větrák, statistiky atd) a protože když jsem zkoušel u AMD gpu tool posledně, tak mi přepsalo původní hodnoty a grafika běžela pouze v jednom nastavení a skončilo to restnutím.
Pointa je ale v tom, že nic podobného mi to přetím nedělalo (aspoň ne tak moc...). Spíš bych chtěl vědět, jestli amd nevydalo nějaký hotfix na tohle v poslední době.
Pointa je ale v tom, že nic podobného mi to přetím nedělalo (aspoň ne tak moc...). Spíš bych chtěl vědět, jestli amd nevydalo nějaký hotfix na tohle v poslední době.