TV nefunguje jako monitor... potrebuji pomoc!

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
pezr
Nováček
Nováček

TV nefunguje jako monitor... potrebuji pomoc!

Příspěvek od pezr »

Ahoj, hledal jsem tady, ale zatim nenasel, snad nebudu opakovat problem nekoho jinyho. Muj problem:

Chci zapojit panasonic tx-P42X20E k pc pres hdmi. Grafika 8800 gt. Koupil jsem redukci dvi -hdmi, strcil ji do druhyho vystupu karty, v prvnim jsem nechal monitor. System tv najde, v zobrazeni v nastaveni i v nvidia control panelu se tv nadetekuje, tv prepnu na hdmi vystup, v menu tv prepnu na rezim hry, ale porad mam cernou obrazovku. Navic v nvidia control panelu mam misto video a televize jen video, zadny nastavovani signalu, velikosti plochy atd... at klikam na co chci, stale jen cerna obrazovka. Netusi nekdo, v cem je problem? Nemam treba spatnou redukci? Tv by snad mela jit zapojitk pc, kdyt ma game mod.... diky za cokoliv, jsem uz bezradnej. A taky jsem amater, moc tomu nerozumim.
coolmaster
Začátečník
Začátečník

Re: TV nefunguje jako monitor... potrebuji pomoc!

Příspěvek od coolmaster »

Mas v nastaveních obě plochy jako samostatné? Co zkusit dát obě jako pracovní tzn. duplikovat hlavní plochu na televizor ..alspoň mě to funguje jen na duplicitní nastavení.
pezr
Nováček
Nováček

Příspěvek od pezr »

coolmaster píše:Mas v nastaveních obě plochy jako samostatné? Co zkusit dát obě jako pracovní tzn. duplikovat hlavní plochu na televizor ..alspoň mě to funguje jen na duplicitní nastavení.
Pardon, ale jak to udelam?
coolmaster
Začátečník
Začátečník

Mělo by ti to jít v ovladači na grafiku.
Bohužel mám Ati a s Nvidiou žádné zkušenosti, ale jinak než duplicitní zobrazení (klonované) mi signál do plazmy nepustilo.
U Ati je to tady:
http://img202.imageshack.us/img202/4260 ... kacemi.jpg
(pro představu)
pezr
Nováček
Nováček

Příspěvek od pezr »

coolmaster píše:Mělo by ti to jít v ovladači na grafiku.
Bohužel mám Ati a s Nvidiou žádné zkušenosti, ale jinak než duplicitní zobrazení (klonované) mi signál do plazmy nepustilo.
U Ati je to tady:
http://img202.imageshack.us/img202/4260 ... kacemi.jpg
(pro představu)

Diky moc za ochotu, ale obavam se, ze jsem uz vyzkousel vsechny moznosti nastaveni. At klonovani (1.monitor, 2. tv a naopak, jen tv nebo kazdy zarizeni samostatne). Stale stejny vysledek.
coolmaster
Začátečník
Začátečník

Chyba múže být v samotné redukci.
Pak jedině přes kompozit video...
Edit:
Na plazmě máš v Av modu HDMI 1až 3, každé hdmi zvlášť svůj av mód...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“