Obsahují ovladače pro nVidia karty z Windows Update PhysX?
Moderátoři: morke, Walker1134
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
Obsahují ovladače pro nVidia karty z Windows Update PhysX?
Zdravím. Používám vždy pro svou GeForce 460 GTX ovladače, které mi sám updatuje Windows 7 přes funkci Windows Update, abych nemusel při každém vydání nové verze provádět odinstalaci a instalaci nové verze. Připadne mi to přes Windows Update prostě pohodlnější. Včera jsem ale nainstaloval Need For Speed Shift a ten mi sám při instalaci nacpal do počítače ovladače Aegia PhysX. Nevím tedy, jestli ty ovladače z Windows Update již podporu PhysX obashují, nebo jsou nějak ořezané a je tedy lepší instalovat vždy ty nejnovější ze stránek nVidie. Ptám se hlavně proto, aby mi každá hra co bude vyžadovat podporu PhysX neinstalovala nějaké své ovladače a neměl bych v systému za chvíli guláš. Díky
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: Obsahují ovladače pro nVidia karty z Windows Update PhysX?
Každá hra, která využívá PhysX knihovny, si je při své instalaci automaticky nahraje, s tím se nedá nic dělat. Nicméně bordel v systému to určitě nezpůsobuje, jelikož se jen aktualizují jedny a ty samé soubory. Ohledně driverů je nejlepší je stahovat přímo ze stránek nVidie, na verze přes WU jsem slyšel nějaké stížnosti.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
Re: Obsahují ovladače pro nVidia karty z Windows Update PhysX?
Tak nakonec jsem ty ovladače z Windows Update odebral a nahodil ty plnohodnotné přímo ze stránek nVidie. Koukám, že se doinstalovalo i plno věcí, které jsem předtím neměl - ovladače HD Audio, PhysX atd... takže je to jedině dobře. I instalátor změnili a lze u nové verze zvolit pouze upgrade ovladačů. To dřív nVidia neměla, takže to budu dělat vždy přes ten upgrade při instalaci. Díky za radu