5.1 sluchatka + 5.1 repro na jedno PC

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mnau
Začátečník
Začátečník

5.1 sluchatka + 5.1 repro na jedno PC

Příspěvek od Mnau »

Zdravím, mám takovy malý problém, už delší dobu to chci mít z krku, jedná se mi o tom že mám 5.1 sluchatka Roccat Kave a potom starší 5.1 repro Genius SW-HF 5.1 1200, mam to pichnuty do zakladky http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=j0 ... templete=2 a doted jsem měl zapojeny jenom sluchatka, ale taky si chci pustit film a proste si natahnout haksny a valet se a nechce se mi pokazdy zapojovat a vypojovat ty jacky, proto prosim o radu jak to spichnout dohromady. Rozdvojka na jack se mi zda takovy ne moc dobrý řešení, ale rad si prectu vas nazor. Mozna by byla vhod i nějaka dalsi interni zvukovka, do integrovany bych si pichnul to repro ktere pouzivam mene a do ty dokupovany asi sluchatka, vim že ty roccat nejsou kdovijak mega giga dobry, ale asi budou lepsi nez to repro a navic z nich posloucham častěji, tak nějakou zvukovku uměrnou k nim ( v nějakym topicu vcera jsem cetl ze ty sluchatka zavisej hodne na zvuku ktery se line ze zvukovky, nevim jestli to tak opravdu je), kdyztak i s vstupem na mikrofon kdyby to šlo. No to je asi vsechno ode mě, penize ted nereknu, proste placnete nazor s cenou a podle toho se pak rozhodnu. Tak pište, radte, ptejte se a doporučujte. Díky borci.

PS: Operační system používám XP SP3 a do budoucna neplánuju změnu nejspíše.
CPU: Intel Core i5 2500k CPU Cooler: Noctua NH-C12P GPU: GTX680 MSI Lightning MB: Asus Sabertooth P67
MEM: Kingston HyperX DDR3 8GB 1600 MHz HDD: Samsung 840 PRO 256GB, Seagate 2TB, WDGreen 2TB
SOUND: Asus Xonar D2 + Microlab Solo 6c + Sennheiser PC360 Monitor: Samsung S24A850DW
CASE: Fractal Design Define XL Titanium Grey PSU: Corsair HX750
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: 5.1 sluchatka + 5.1 repro na jedno PC

Příspěvek od Ollie »

Vůbec bych se nebál těch rozdvojek, navíc si ušetříš přepínání aktivní zvukovky ve Windows...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“