No hodně tomu ubližuje aliasing, ale přesto, to prostředí + změna dne a noci jsou prostě dobře vypadající.Nebo bouřka, mokrá vozovka..SpeedyGT píše:Tak to jsme asi každej hráli jinou hru. Mě příjde ta grafika naprosto otřesná, jak z 5 let starý hryPaul píše:Mě se líbí jak Shift tak HP, graficky. Shift má skoro fotorealistickou grafiku, ale tohle má zase krásně nadesignovaný prostředí ameriky.
Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- jindra1994
- Začátečník

-
teda me osobne ta grafika neprijde taky nic moc ale to by se dalo jeste prezit.Co me stve na hre asi nejvic je ze to je absolutne bez napadu cela hra je akorat o tom vzdycky kliknout zavod odjed,kliknout zavod odjed ziskat nove auto a zase jet... jako absolutne bez stavy.TYady na to mi prislo skvele nfs most wanted kde byl pribe clovek si mohl tunit auto menit barvy setrit dobu na nove jezdi po meste s tim rizikem ze se do nej muzou dat poldove taky povest a postupne navysovani obtiznosti policejnich vozu... tohle vse mi tu hodne chybi a vazne mi to prijde nemstane neslane a kdyz k tomu jeste vezmu grafiku ktera se muze jit zahrabat tak se vubec divim ze neco takoveho vyvojari vubec vypustili
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já čekal že to bude něco jak NFS Undercover ,ale není tomu tak. Jako ta změna počasí se mi líbí ,ale krajina bych řek že je hezčí v tom NFS Shift. AA mi nevadí protože bych to stejně měl vyplé ,protože by mi to NB neutáhl takhle to mám na maximum a jede mi to průměrně 40FPS jen večer za deště to jede kolem 35FPS. Ale co mě vadí snad nejvíc je to ovládání auta. Člověk to chce hodit do driftu zatáhne ručku a teď se to auto tak hodí, že mi to připomnělo staré hry dnešní hry jsou mnohem citlivější a reálnější na auto. 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ta po delším hraní se mi hra začala líbyt ,ale co je fakt špatné tak to je to ovládání auta hlavně hození do smyku a nemožnost pohledu ze vnitř vozu. Jinak pecka hra 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Pánové hru jsem si včera koupil, najel v n(zatím)osm hodin a tisíc kilometrů. Tady jsou moje dojmy:
Bod jedna: je to arkáda. Arkády bývaly dřív takové ty hříčky na velkých herních automatech, které valná většina lidí asi nepamatuje... Bod dva-je to arkáda kde policie sedlá (s vyjímkou Ferrari) ty nejnabušenější supersporty a používá elektromagnetický pulz jako ve Zmiji (americký TV seriál "Viper") blahé paměti. U zadku Afroditina - kde v téhle bláznivině hledáte realitu ? Hodně lidí pláče neustále po starých Need for Speedech, ale tady už hraje svoji roli nostalgie - já mám doma dvojku a to byla hra pro děti, v dětské grafice, kde se jezdilo pod chrámy v džungli v supersportech (hahaHA). Fanoušky oplakávané "Porše" byla jediná vyjímka za celou sérii, prostě si to u Poršáků tak přáli... Řekl bych že need for speed Hot Pursuit - jedna - ten původní - byl jedno a to samé, jen o deset let zpátky... Ale mohu se mýlit.
Hnusná grafika ? Kde ? Ukažte mi ji ! Já vidím téměř fotorealistická auta, jak by ne když to jsou mírně vylepšené modely z loňského Shiftu - engine je stejný !!!! Že tam není AA ? Není, ale já to ze zvědavosti napojil na LCD TV a - rázem to bylo vo něčem jiném.... Nezapomínejte že to je konzolovka jak vyšitá a patří původně na velkou obrazovku. Ono z jednoho metru je fakt jedno jestli tam AA je nebo není... A na velké obrazovce je to moc pěkné !
Že tam není jízdní model a rozdíl mezi auty ? Pánové, vy jste hráli kousek a hned víte že tam není ? Je ! A za tím si stojím. Vemte si třeba Mustanga Interceptor, nebo Ford Interceptor (show car) - to jsou honící psi (však Mustangy se už desítky let používají jako "silniční stíhačky všude po světě.) Pak si v závodnické sekci vemte utajený prototyp Nissan 370Z cabrio a zjistíte že to je líná potvora se kterou nejde nic vyhrát.Ovšem vyberte si libovolné Porsche a uvidíte jaký má odpich !
Ve hře je bohužel dost časovek, dojeď z bodu A do bodu B. Je to o nervy, tohle mi fakt nejde... Tam poznáte jemné nuance mezi vozy, některé jsou pekelně rychlé ale nemají dobrý rejd, jiné jsou třeba pomalejší ale sedí na silnici.... A až pojede s Veyronem 300Km/h udělá se vám blbě protože na rozdíl od Shiftu zde má nejrychlejší sériově vyráběné auto fakt odpich !
Honičky jsou výborné - ano, máte k dispozici různé hračky (jako vrhač hřebíků, policejní zátaras, generátor elektormagnetického pulzu a pomoc ze vzduchu) ale když tyto pomocníci dojdou tak je to jen a jen na vás. Honičky jsou dlouhé úměrně vaši dovednosti, s vyjímkou závodu kdy musíte dohonit piráty silnic než dojedou do cíle... Případně můžete těmito gagdety znepříjemňovat život policistům (EMP a hřeby).
Rychlost je opravdu pekelná, stačí malá chvílka nepozornosti a jste zapasovani v jiném autě, sloupu... Vůz lze totálně zničit... Neodpadají z něj sice součástky jako v Shiftu ale jde odepsat, není to už nezničitelná gumová hračka...
Jediné co mi vadí je nemožnost zrušit kariéru...asi se to musí dojet....
Nebýt těch časovek tak si libuji - přesně tohle - honičky tentokrát i za tu správnou stranu - jsem už dááávno chtěl, a teď se mi to konečně splnilo !
Stůj !!!! POLICIE !!!!
Bod jedna: je to arkáda. Arkády bývaly dřív takové ty hříčky na velkých herních automatech, které valná většina lidí asi nepamatuje... Bod dva-je to arkáda kde policie sedlá (s vyjímkou Ferrari) ty nejnabušenější supersporty a používá elektromagnetický pulz jako ve Zmiji (americký TV seriál "Viper") blahé paměti. U zadku Afroditina - kde v téhle bláznivině hledáte realitu ? Hodně lidí pláče neustále po starých Need for Speedech, ale tady už hraje svoji roli nostalgie - já mám doma dvojku a to byla hra pro děti, v dětské grafice, kde se jezdilo pod chrámy v džungli v supersportech (hahaHA). Fanoušky oplakávané "Porše" byla jediná vyjímka za celou sérii, prostě si to u Poršáků tak přáli... Řekl bych že need for speed Hot Pursuit - jedna - ten původní - byl jedno a to samé, jen o deset let zpátky... Ale mohu se mýlit.
Hnusná grafika ? Kde ? Ukažte mi ji ! Já vidím téměř fotorealistická auta, jak by ne když to jsou mírně vylepšené modely z loňského Shiftu - engine je stejný !!!! Že tam není AA ? Není, ale já to ze zvědavosti napojil na LCD TV a - rázem to bylo vo něčem jiném.... Nezapomínejte že to je konzolovka jak vyšitá a patří původně na velkou obrazovku. Ono z jednoho metru je fakt jedno jestli tam AA je nebo není... A na velké obrazovce je to moc pěkné !
Že tam není jízdní model a rozdíl mezi auty ? Pánové, vy jste hráli kousek a hned víte že tam není ? Je ! A za tím si stojím. Vemte si třeba Mustanga Interceptor, nebo Ford Interceptor (show car) - to jsou honící psi (však Mustangy se už desítky let používají jako "silniční stíhačky všude po světě.) Pak si v závodnické sekci vemte utajený prototyp Nissan 370Z cabrio a zjistíte že to je líná potvora se kterou nejde nic vyhrát.Ovšem vyberte si libovolné Porsche a uvidíte jaký má odpich !
Ve hře je bohužel dost časovek, dojeď z bodu A do bodu B. Je to o nervy, tohle mi fakt nejde... Tam poznáte jemné nuance mezi vozy, některé jsou pekelně rychlé ale nemají dobrý rejd, jiné jsou třeba pomalejší ale sedí na silnici.... A až pojede s Veyronem 300Km/h udělá se vám blbě protože na rozdíl od Shiftu zde má nejrychlejší sériově vyráběné auto fakt odpich !
Honičky jsou výborné - ano, máte k dispozici různé hračky (jako vrhač hřebíků, policejní zátaras, generátor elektormagnetického pulzu a pomoc ze vzduchu) ale když tyto pomocníci dojdou tak je to jen a jen na vás. Honičky jsou dlouhé úměrně vaši dovednosti, s vyjímkou závodu kdy musíte dohonit piráty silnic než dojedou do cíle... Případně můžete těmito gagdety znepříjemňovat život policistům (EMP a hřeby).
Rychlost je opravdu pekelná, stačí malá chvílka nepozornosti a jste zapasovani v jiném autě, sloupu... Vůz lze totálně zničit... Neodpadají z něj sice součástky jako v Shiftu ale jde odepsat, není to už nezničitelná gumová hračka...
Jediné co mi vadí je nemožnost zrušit kariéru...asi se to musí dojet....
Nebýt těch časovek tak si libuji - přesně tohle - honičky tentokrát i za tu správnou stranu - jsem už dááávno chtěl, a teď se mi to konečně splnilo !
Stůj !!!! POLICIE !!!!
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
- Bez_n1ck
- Pokročilý

No jasně, když z levý šipky přemáčknu na pravou, pak půl vteřiny čekám, než auto začne zatáčet doleva, půl vteřiny jedu +/- rovně a pak konečně začnu zatáčet doprava.PersonalComputer píše:hlost je opravdu pekelná, stačí malá chvílka nepozornosti a jste zapasovani v jiném autě, sloupu...
K tomu jízdnímu modelu - opravdu se u různých aut liší, ale jen mírně. Příjemně mně překvapil zmíněný policejní Veyron (hrál jsem to dohromady cca tak 2h, ale už se k tomu asi nevrátím), seděl kupodivu dobře. A jako druhej mi sed právě můj oblíbenej mustang (BTW 370Z by IMHO mělo bejt ale mnohem agilnější, než stang a proto mi ten jízdní model přijde nějakej pokurvenej
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Krteq
- Středně pokročilý

-
@PersonalComputer: Budu oponovat stejně jako na jiném českém fóru...
Jinak pamatuji ty herní automaty, Need For Speed 2 i TV seriál Zmije s měnícím se Dodge Viperem v hlavní roli
A ano, mým nejoblíbenějším dílem byl Need for Speed V: Porsche Unleashed
Tak to ani náhodou. Shift vyvíjely pro EA Slightly Mad Studios a použily hodně modifikovaný engine z posledního dílu série GTR. To co předvedlo Criterion Studio je opět upravený engine, ale z Burnout Paradise (a podle toho to taky vypadá a taky se ta auta tak chovají - úplně stejně).PersonalComputer píše:... engine je stejný !!!!
Jinak pamatuji ty herní automaty, Need For Speed 2 i TV seriál Zmije s měnícím se Dodge Viperem v hlavní roli
- PersonalComputer
- Začátečník

-
A teď jsem zjistil že vozy mají i svoji hmotnost, což je skvělé, neboť s tím lze taktizovat. Věřte mi že vyhodit někoho z dráhy rychlým ale lehoučkým supersportem nejde, ale když do něj brnknete třeba zmíněným "Ponym" tak vyletí raz dva. Se supersporty jde zase provést taran (čili vražení v plné rychlosti zezadu.)
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No myslim, že to ti krteq odpověděl dobře, takže k tomu už nic psát nebudu. K tý LCD TV - my se těšíme s tebou že máš LCD TV, ale to že se na ní ztratí to, že hra jede bez AA? Co to je za blbost? Tak to právě vidíš o to víc.
Víc už k tý hře asi psát nebudu, nezbývá než čekat na nástupce vynikajícího Shiftu, tuhle blbost hrát nehodlám. Ode mne ende.
Víc už k tý hře asi psát nebudu, nezbývá než čekat na nástupce vynikajícího Shiftu, tuhle blbost hrát nehodlám. Ode mne ende.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
+1Krteq píše:@PersonalComputer: Budu oponovat stejně jako na jiném českém fóru...Tak to ani náhodou. Shift vyvíjely pro EA Slightly Mad Studios a použily hodně modifikovaný engine z posledního dílu série GTR. To co předvedlo Criterion Studio je opět upravený engine, ale z Burnout Paradise (a podle toho to taky vypadá a taky se ta auta tak chovají - úplně stejně).PersonalComputer píše:... engine je stejný !!!!
aj mám rád arkády ale toto je trochu moc
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak asi po týdenním hraní hry NFS Hot Pursuit 2010 se mi hra líbí čím dál víc a víc. Nádherná krajina v USA hory, pouště, zeleň, atd. Jen škoda že auto ve hře nemá lepší ovládání spíše více reálnější a citlivější. Jinak hra se dá v pohodě projet celá na zlaté medaile do 24.Hod. Ve hře jezdíte i jako policista postupem času máte u sebe celou policejní jednotku a to i vrtulník. Když vám jezdci ujíždí tak stačí zařadit vyšší rychlostní stupeň a zmáčknout turbo auto dostane hned druhý dech a letí až do omezovače. Hra stojí jen 1250,- Kč tak neváhejte a kupujte.‼! 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak vyšel patch. Dnes jsem ho nainstaloval a je tam optimalizace na 4.jádrové CPU. Čekal jsem že by se hra zvedla nějak na FPS ,ale ne ne.
Pořád mám 40FPS. Patch má 19.9MB.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mně to taky nezvedlo fps 
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tohle je svata pravda, dvojky SE sem se naparil az az vzdy s kamosem ve split screenu to bylo nase, trojky a hlavne 4ky to bylo neco policajti, model poskozeni, rozbity svetlomety, je fakt, ze ve dvojce se v podstate vsecky zatacky rvaly pres smyk a slo o to jak to clovek v tom smyku umel udrzet, dneska uz na to koukam jinak a je dobry si tohle pripomenout a sem rad ze to nekdo otevrene rekl, popravde mam na ty novy needy celkem zalusk, grafika se mi u nich moc libi hlavne efekty pocasi atd...PersonalComputer píše:... já mám doma dvojku a to byla hra pro děti, v dětské grafice, kde se jezdilo pod chrámy v džungli v supersportech (hahaHA)...
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jak? Vždyť tam není možnost zařaditVlastimil91 píše:Když vám jezdci ujíždí tak stačí zařadit vyšší rychlostní stupeň ...
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já tím myslel že automat zařadí vyšší rychlostní stupeň a auto pálí rychle do předu.
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Tak další postřeh - auta se liší odolností ! Nejvzácnější auto ve hře Koenigsegg CCX ultimate edition z karbonových vlákem se mi podařilo zničit po jediném najetí na hřeby ! Bum a konec.
Patch konečně opravil déšť - ve hře konečně prší -a jak !!!! Bohužel se to asi odrazilo i na frameratu, někdy klesá ke 41FPS (z průměrných 60) ale - vždyť to vlastně nevadí. Upravené jsou i světelné efekty-majáky atd....
Ve hře jsou i legrácky: (hraju na gamepadu) - když zmáčknete tlačítko "Y" můžete přepínat mezi režimy sirény a majáku - na krátký stisk siréna jen krátce "zaúpí" a problikne, na druhý stisk začne blikat ze strany na stranu a klasicky houkat a na další stisk bliká velice rychle za sebou. Dlouhý stisk sirénu i maják vypne úplně ! Krom sirény jdou vypínat/zapínat i světla !
Na rozdíl od Shiftu mají auta pohyblivé aerodynamické prvky - Veyron si tedy při rychlosti nad 220Km vysune přítlačné křídlo, na "Lambech" jsou funkční lapače vzduch po stranách vozu.... Absence těchto drobností mi u předchozího realisticky se tvářícího dílu dost vadila !
Patch konečně opravil déšť - ve hře konečně prší -a jak !!!! Bohužel se to asi odrazilo i na frameratu, někdy klesá ke 41FPS (z průměrných 60) ale - vždyť to vlastně nevadí. Upravené jsou i světelné efekty-majáky atd....
Ve hře jsou i legrácky: (hraju na gamepadu) - když zmáčknete tlačítko "Y" můžete přepínat mezi režimy sirény a majáku - na krátký stisk siréna jen krátce "zaúpí" a problikne, na druhý stisk začne blikat ze strany na stranu a klasicky houkat a na další stisk bliká velice rychle za sebou. Dlouhý stisk sirénu i maják vypne úplně ! Krom sirény jdou vypínat/zapínat i světla !
Na rozdíl od Shiftu mají auta pohyblivé aerodynamické prvky - Veyron si tedy při rychlosti nad 220Km vysune přítlačné křídlo, na "Lambech" jsou funkční lapače vzduch po stranách vozu.... Absence těchto drobností mi u předchozího realisticky se tvářícího dílu dost vadila !
- michal3d
- Začátečník

- njn, ako vobec moze existovat "realisticka" hra, ktora to nema...sice ked to hram z interieru, tak je to jedno...jaj ale sorry, vlastne v tejto hre sa nejak zabudlo na interiery, ale co, hlavne ze sa vysuvaju spoileryPersonalComputer píše: Na rozdíl od Shiftu mají auta pohyblivé aerodynamické prvky - Veyron si tedy při rychlosti nad 220Km vysune přítlačné křídlo, na "Lambech" jsou funkční lapače vzduch po stranách vozu.... Absence těchto drobností mi u předchozího realisticky se tvářícího dílu dost vadila !
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak toto auto Koenigsegg CCX ultimáte edition mám ve hře nejradši. Ale ještě se mi ho nepodařilo zničit na poprvé po najetí na hřeby. Každá hra má své mouchy nic není dokonalé ,ale pohled ze vnitř vozu tam dát mohli. Ale zajímavé je že když jedu v Veyron v rychlosti 300+ tak se spojler začne zasouvat. No třeba to tak má bít. 
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Vždyť to je čistokrevná arkáda, tak k čemu interiéry ? Tohle není Shift (a i tam jsem v interiéru moc nejezdil.) Znovu opakuji - hra ve které policie používá ty nejdražší a nejvzácnější supersporty,(krom Ferrari) a jak "vynucovači zákona" tak "piráti silnic" po sobě střílí elektrické výboje, není realistická ani v nejmenším
Ano, shift byl částečně realistický, však se taky odehrával v reálných sceneriich, ale tohle realistické není-což mě tedy vůbec nevadí