Gamepad Logitech Wirele​ss F710

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
onderfaus
Nováček
Nováček

Gamepad Logitech Wirele​ss F710

Příspěvek od onderfaus »

Dobrý den,

uvažuju že si na zimu spříjemním hraní a koupím si gamepad. Nejdříve jsem myslel že si koupím nějaký levný za pár šupů ale když jsem si začal pročítat diskuze tak sem od nich upustil. Teďka mi padly do oka dva gamepady. nejdříve to byl Logitech Cordle​ss Rumble​pad 2, který hodně chválí a teďka sem ještě našel Logitech Wirele​ss F710, který se dokáže chovat jako Xbox cotroler nebo jako Logitech Cordle​ss Rumble​pad 2 o tom lidi říkají, že je to dobré, protože některé hry vyžadujou jen Xbox controler. Chci se ale zeptat, protože tento gamepad je celkem nový a nepíšou o něm moc, jak se an něm hraje? na Logitech Cordle​ss Rumble​pad 2 je citlivost analogu, atd vynikajicí. Chci na tom hrát havně hry podobné assasins creed,mafia a hlavně auta (nfs a tak) a u aut bych chtěl hlavně využívat analogové páčky, protože nechci pořád zatáčet na sto procent jak u klávesnice a plyn mít pořád na zemi. Já vím že na auta by se spíše hodil volant, ale já na volant nemám místo a také rad bych sem tam připojil počítač k velké lcd televizi a hrál na ní pohodlně z křesla (proto taky chci bezdrátový gamepad).

Budu rád když mi sem napíšete zkušenosti s tímto gamepadem. Dělluji předem za odpovědi
AMD A8-7600, int. AMD R7, Gigabyte F2A78M-HD2, Kingstom HyperX 2133 MHz
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Gamepad Logitech Wirele​ss F710

Příspěvek od Butch »

Mam Gamepad Logitech Wireless F710 asi mesic a pul a naprosta spokojenost.
Hraju s tim Split Second.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
onderfaus
Nováček
Nováček

Re: Gamepad Logitech Wirele​ss F710

Příspěvek od onderfaus »

a co ty analogy jsou dobre? u toho druheho logitech sem se dočetl že u 60% vychylení se chová jako by byl na 100%, je to u tohodle stejené nebo je to horší?
AMD A8-7600, int. AMD R7, Gigabyte F2A78M-HD2, Kingstom HyperX 2133 MHz
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“