Jak "zamknout" ikony, aby držely při změně rozlišení ?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak "zamknout" ikony, aby držely při změně rozlišení ?

Příspěvek od ppromi »

Zdar, používám na mém ntb externí 22" LCD monitor, ale vždy, když jej vypnu o tevřu zase ntb, ikony se rozháží po celé ploše, dělá to, ikdyž je nechám tak, jak je poskládám na plše notebooku, ale stejně se rozháží ... Nejdou nějak "zamknout", aby když je dám do rohu, tak byly u jakéhokoliv rozlišení pořád v rohu ? Mám windows 7 hp 64 bit ... Díky za rady :(
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jak "zamknout" ikony, aby držely při změně rozlišení ?

Příspěvek od Butch »

Na tohle je i nejaky programek, ukazoval mi ho jeden kolega, bohuzel uz si nepamatuji ktery kolega to byl :-D vzhledem k cca 800 lidem ve firme neni realne se dopatrat.

Taky jsem neco podobneho schanel a schanim. Mel jakoby ikony na polopruhlednych obdelnicich na plose a i kdyz zmenil rozliseni tak se ikony nehnuly.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Nebyl to object dock?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LiveBomb píše:Nebyl to object dock?
Ten znam to je takova ta lista nahore ne? Je mozny ze nejaka novejsi verze tohle umi.
Object dock jsem testoval pred mnoha lety a priznam se ze me ten nazev taky napadl, ale uz jsem si nevzpomnel jestli to umi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppromi »

A přímo ve windows to nejde ?
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ppromi píše:A přímo ve windows to nejde ?
nn urcite ne
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

mám vyzkoušeno tohle:

DesktopOK
http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK

a funguje to dobře :-D
kill all
Nováček
Nováček

Příspěvek od kill all »

Ja pouzivam programek s nazvem "Fences" do fy. stardock a jsem naprosto spokojeny.
V neplacene verzi lze udelat vse co je potreba. Samozrejme existuje i placena s dalsimi funkcemi.

Jak tady bylo psano vytvorite si jednotlive obdelniky, do nich nasazite ikony a ty tam zustanou i pri zmene rozliseni. Velice uzitecne na ntb pri pripojovani projektoru, nebo externiho monitoru.
Taky obdelniky zustavaji na svem miste a nikam ne neposunuji.
Komp v prestavbe... bude core i7 a zrejme i nova grafika
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“