UDK - error
- IJimmyI
- Nováček

-
UDK - error
Zdar, když sem nainstaloval UDK, tak mi to hodilo 0xc000007b error, zkusim sem přeinstalovat, nahrát jiný starší vydání a nic, pořád to háže to samý a na netu se mi otom nic moc nepodařilo vygooglit, neví někdo co s tím?
- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: UDK - error
zdar s timhle nepomužu ale mam taky problem s UDK . Když vložim do hry objekt např. barel tak v enginu nejde vidělat ale ve hře jo co s tym můžu dělat ?
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
- rupec
- Nováček

-
Re: UDK - error
0xc000007b - pravděpodobně při načítání úvodní stránky se nelze připojit na web, nebo připojení zablokoval antivir, či systém (je potřeba spouštět s oprávněním správce a při instalaci vše umožnit), a co hůř , počítadlo může být zaviřeno (WORM_KLEZ.E).
Co se týče objektů, lze je zobrazit/skrýt klávesou W.
Já mám jiný problém: nějakým záhadným způsobem se mi přestaly objekty zjevovat jako CSG
a mám je furt jako textury, ačkoli tam žádnou nemám (mimo defaultních kachlíků).
Takže teď nemůžu vyvolat okno vlastostí objektu, jen vlastosti textury. nevíte, kde jsem co zmačkl blbě a jak s toho ven?
Co se týče objektů, lze je zobrazit/skrýt klávesou W.
Já mám jiný problém: nějakým záhadným způsobem se mi přestaly objekty zjevovat jako CSG
Takže teď nemůžu vyvolat okno vlastostí objektu, jen vlastosti textury. nevíte, kde jsem co zmačkl blbě a jak s toho ven?
Naposledy oživil rupec v ned 12. pro 2010, 20:12
Když už vše dokonale funguje, je potřeba zbystřit pozornost.