GTX 470 - kterou?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Sanriken
- Začátečník

Re: MSI N470GTX Twin Frozr II
Já jí mam a jsem spokojený. Oproti Asusu 5850 DirectCU je hodně znát že je to o dost kvalitnější prácička 
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel si teda taktování
Kdyžtak k jakým výsledkům si se dostal 
- M4Touch
- Žlutá karta

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Aha Obr objevil to co jsem tu hlásal už 2 měsíce dozadu.... Ale furt neni dost troufalej aby řekl plnou pravdu ala že GF110 neni žádnej novej čip ale jen nová revize G100, která se zcela běžně pumpuje do GTX470 od poloviny září.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Já si myslim že je to čistě bios-related věc.
- hasicV
- Nováček

-
Tuhle kartu mám, předtím jsem vlastnil GTX 460 MSI. Mohu říci, že jsem tu 460 měl taktovanou na 900 mhz pro jádro. Pokud jsem porovnával výkon ve hrách tak ta moje současná MSI 470 Twin Frozer podává co se týče fps identický výkon. Jenže některé hry se mi na ní zdají, že běží lépe.
Možná je to jen pocit mám 22 monitor 1680-1050. Jinak ta 470 je na default taktech zatím není potřeba taktovat hraji vše na max.
Jen jsem zaregistroval menší problém ve Fallout na té 460 mi to na HDR textury neproblikávalo.
Na 470 jo. Pokud vyřadím to HDR tak v pohodě. Ovladače jsem zkoušel poslední nejnovější.
Možná je to jen pocit mám 22 monitor 1680-1050. Jinak ta 470 je na default taktech zatím není potřeba taktovat hraji vše na max.
Jen jsem zaregistroval menší problém ve Fallout na té 460 mi to na HDR textury neproblikávalo.
Na 470 jo. Pokud vyřadím to HDR tak v pohodě. Ovladače jsem zkoušel poslední nejnovější.
- kupco
- Začátečník

Kartu mám ja ja. Ako bolo spomínané vyššie, taktovanie mi zatiaľ nie je potreba, to čo momentálne hrám (COD4 MP a Fallout NV) beží na full be akéhokoľvek problému...
Predtým som mal 8800GTX - 470GTX je v záťaži oveľa chladnejšia a tichšia, aj keď úplné ticho ako som očakával to nie je (možno nemám úplne ideálny prievan v bedni...)
Inak som ale za tie peniaze s kartou maximálne spokojný.
Predtým som mal 8800GTX - 470GTX je v záťaži oveľa chladnejšia a tichšia, aj keď úplné ticho ako som očakával to nie je (možno nemám úplne ideálny prievan v bedni...)
Inak som ale za tie peniaze s kartou maximálne spokojný.
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Se to tu něják rozjelo. Ale pěkný, jen tak dál.
Naposledy upravil(a) Krteq dne stř 24. lis 2010, 15:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do odpovídající sekce + sloučení témat
Důvod: Přesun do odpovídající sekce + sloučení témat
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GTX 470 - kterou?
Omlouvám se za přebytečný topic, dnes sem si MSI N470GTX Twin Frozr II koupil a myslim, že s tímto chladičem je to lepší volba než referenční HD 6870
- Tomme
- Začátečník

-
hasicV, ono nejsou FPS jako FPS, kdyz sem mel nvidiu (8600GT), tak me to bezelo plynuleji na polovicnim frameratu nez, s ati 5770, kde mam i vic nez dvojnasobek a jeste k tomu mam o 700Mhz na CPU vic, nez s nvidiiou.
- hasicV
- Nováček

-
re: Tomme něco na tom asi bude. To fps je zhruba u obou karet jak jsem psal kolem +- 3 fps záleží na tom co hraji. Jen ta plynulost mi příde na té 470 znatelně lepší:-)
Rozhodně v současné době aniž bych preferoval zelené tak tahle karta dobrá volba. Kdo si jí pořídí tak nebude litovat. Pořád rady ohledně počkat na tuhle a tuhle to bychom nedělali při současném tempu výrobců grafik nic jíného.
Počkám si, ale na PC Tuning viz odkaz:
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... orna-fermi
Jak dopadnou celé testy. Spotřeba, taktování a teploty. Zda jde opravdu o novou rizi čipu Nvidia shodnou s GTX 570??
Rozhodně v současné době aniž bych preferoval zelené tak tahle karta dobrá volba. Kdo si jí pořídí tak nebude litovat. Pořád rady ohledně počkat na tuhle a tuhle to bychom nedělali při současném tempu výrobců grafik nic jíného.
Počkám si, ale na PC Tuning viz odkaz:
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... orna-fermi
Jak dopadnou celé testy. Spotřeba, taktování a teploty. Zda jde opravdu o novou rizi čipu Nvidia shodnou s GTX 570??
- Sanriken
- Začátečník

Ctěl bych se zeptat jestly máte v MSI Afterburneru název karty MSI N470GTX Twin Frozr II Power Edition. Jestly nemám nějakou speciální Power Edition nebo jestly to mají všichni.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
- kupco
- Začátečník

Musím ťa sklamať, mám tam to isté 
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, mam tuto verzi a nejde mi zvyšovat U, to je divné.. 
- macmanar
- Začátečník

-
Stáhni si novou beta verziLukáš Strnad píše:Sakra, mam tuto verzi a nejde mi zvyšovat U, to je divné..
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš 258.69 ? Nebo tu BETU pro GTX580 ?
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže sem stáhl přímo od MSI 258.96, ale nepomohlo to, nevim co stim, v Afterburneru mi to pořád nejde zvednout U 
- macmanar
- Začátečník

-
Myslím nový Afterburner (beta), třeba z guru3d. Už jsem to taky řešil.Lukáš Strnad píše:Takže sem stáhl přímo od MSI 258.96, ale nepomohlo to, nevim co stim, v Afterburneru mi to pořád nejde zvednout U
- Lukáš Strnad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže MSI Afterburner 2.1.0, U měnit jde, ale pouze "Core" je to normální ?