Nema nekdo ramecky a klec?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- smithfarm
- Nováček

-
Nema nekdo ramecky a klec?
Sestavuju si externi diskove pole SCSI. Radic, disky a backplane mam. Chybi mi klec a ramecky . . . Najde se tu neco takoveho? Budu vdecny za jakykoliv tip.
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nema nekdo ramecky a klec?
Napiš do bazaru, tady toho moc nechytneš 
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- smithfarm
- Nováček

-
Díky, zkusil jsem to, ale . . .izerS18 píše:Napiš do bazaru, tady toho moc nechytneš
Pravidla sekce BAZAR
1. Podávat inzerát smí pouze uživatelé s 20 a více příspěvky A ZÁROVEŇ datem od registrace starším 3 měsíců.
(Nechceš inzerát podat za mě?)
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně ti ho podám. Text jak v prvním postu?
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- smithfarm
- Nováček

-
Díky - inzerát už tam visí (Bazar - nákup) v tomto znění:
"Zdravím všechny kolemjdoucí. Sháním hotswap rámečky, případně i se staršími SCSI disky. Zároveň by se mi hodila klec na hotswap disky (případně s celou serverovou skříní) .
"Ideálně bych si představil klec a rámečky jako komplet, ale mohu odebrat i jednotlivé části."
Možná ho tam "vrchnost" přece jen nechá?
"Zdravím všechny kolemjdoucí. Sháním hotswap rámečky, případně i se staršími SCSI disky. Zároveň by se mi hodila klec na hotswap disky (případně s celou serverovou skříní) .
"Ideálně bych si představil klec a rámečky jako komplet, ale mohu odebrat i jednotlivé části."
Možná ho tam "vrchnost" přece jen nechá?
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Teď už nevím, jak je to dlouho, ale proběhla nějaká migrace zdejšího prostředí a od té doby zadávají inzerát i lidé, co nesplňují podmínky...
Nebál bych se smazání
Případně napiš moderátori sekce bazaru, že si tam dal inzerát a z jakých důvodu
Nebál bych se smazání
Případně napiš moderátori sekce bazaru, že si tam dal inzerát a z jakých důvodu