nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
Tak to vypadá, že Teuzz má buď dovču nebo dělá "mrtvýho brouka" 
- Koky
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Teuzz má hodně práce.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no nejak si na PCT s tymi nefunkcnymi loginmi velku hlavu nerobite ... uz je to druhy tyzden, co sa mi neda prihlasit a ako tak pozeram, nie som jediny ... btw aj nacitanie stranky je dost pomale a s tym by ste mali tiez nieco robit ...
- Koky
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Mohu vás ujistit, že se na všem pracuje, ale momentálně se dělá i na jiných věcech. Všechno chce čas. Díky za trpělivost.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
- LuckeRcz
- Nováček

-
IQLogic: np ja se nemuzu prihlasit 5 let 
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aspon vidime na akej urovni je PCT
... no idem skusit novu registraciu lebo chlapci sa moc k tomu nemaju ... 
- Cooper69
- Začátečník

jako jednotlivci jste nepodstatní, viz teuzz
Teuzz píše:Nashle.
Ahoj.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Taky by mě celkem zajímalo, jestli se vůbec něco bude dít 
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bude, děje, ale není to vůbec jednoduché, proože jedno řešení funguje na jednu půlku uživatelů a druhé na druhou. Takže nemám čas sem ještě chodit a říkat "ještě to není". Každopádně kdyby to chtěl někdo vyřešit za mně, má volnou ruku, klidně mu to nechám.
Cooper: Nebavil se se mnou slušně, nulová motivace, abych o něj pečoval.
LuckeRcz: nový systém máme rok a půl, takže bych doporučoval nějaký rekvalifikační kurz práce s kalendářem.
Cooper: Nebavil se se mnou slušně, nulová motivace, abych o něj pečoval.
LuckeRcz: nový systém máme rok a půl, takže bych doporučoval nějaký rekvalifikační kurz práce s kalendářem.
Burn in hell.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Díky za info
- Gildiss
- Nováček

-
Ten samý problém, sem do fóra se přihlásím bez problémů, ale na hlavní stránce PCTuningu se přihlásit nemohu. Mám firefox 3.6.12. Díky
- mustti2
- Nováček

-
Je teda nejaky navod a nebo postup jak resit nefukcni prihlaseni? Mazal jsem cookies, odhlasoval se z fora a prihlasoval, zkousel ruzne prohlizece ale stale nic. A ucet mam dyl jak 60min. Takze mam zkouset zakladat nove a nove profily a doufat ze nejaky se "podari"?
- robis
- Začátečník

-
taktez
zmenil sem registracni udaje email a heslo do forka se prihlasim na hlavni stranku ne
zkouseno na IE8, Opera10.52, Chrome 9.neco, FF 4.b7
zmenil sem registracni udaje email a heslo do forka se prihlasim na hlavni stranku ne
zkouseno na IE8, Opera10.52, Chrome 9.neco, FF 4.b7
- robis
- Začátečník

-
pardon za double post ale jaka je sance ze si stihnu odhlasovat souteze? 
jak to vubec vypada s tou napravou loginu?
jak to vubec vypada s tou napravou loginu?
- Koky
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
K účasti v soutěžích není potřeba být přihlášený. Stačí vyplnit správné odpovědi a email. 
- LuckeRcz
- Nováček

-
Teuzz: a myslis si, ze ten stary fungoval?
tak ci tak driv se dalo prihlasit aspon obcas od noveho systemu sem se neprihlasil nikdy
Edit1:
abych nebyl az tak zlej tak jednou kdyz jeste byla moznost zalogovat se pres tlacitko co bylo uplne dole na strance tak sem se zalogoval.
Edit2:
Btw. ohanet se tim, ze prihlaseni nefunguje "jen" rok a pul....
//edit Wilik - promaz OT
Edit1:
abych nebyl az tak zlej tak jednou kdyz jeste byla moznost zalogovat se pres tlacitko co bylo uplne dole na strance tak sem se zalogoval.
Edit2:
Btw. ohanet se tim, ze prihlaseni nefunguje "jen" rok a pul....
//edit Wilik - promaz OT
- chrostik
- Nováček

-
tak jsem se zaregistroval a chtěl přispívat do diskuzí a ono ejhle; nedá se přihlásit na pc tuning
tak zajdu na forum a zjistím že stejný problém tu řeší asi "milion" lidí a co víc problém se řeší už nejmíň jeden rok
MÁM POCIT ŽE BY TO CHTĚLO ZODPOVĚDNÉ LIDÍ VYHODIT, JSTE HORŠÍ JAK NAŠI POLITICI, TĚM SE ASPOŇ NĚCO PODAŘÍ
tak zajdu na forum a zjistím že stejný problém tu řeší asi "milion" lidí a co víc problém se řeší už nejmíň jeden rok
MÁM POCIT ŽE BY TO CHTĚLO ZODPOVĚDNÉ LIDÍ VYHODIT, JSTE HORŠÍ JAK NAŠI POLITICI, TĚM SE ASPOŇ NĚCO PODAŘÍ
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
KEDY UZ POHNETE ASPON PRSTOM??? TO STE FAKT AZ TAKI NESCHOPNI A NEVIETE TO FIXNUT??? UZ MI TO LEZIE PEKNE NA NERVY, ZE NEMOZEM NAPISAT ANI PISMENKO DO DISKUSII ... AKO DLHO UZ SLUBUJETE, ZE SA TO NAPRAVI A NESPRAVILI STE ABSOLUTNE NIC!!! ZALOZIL SOM SI AJ NOVY NICK, AJ SOM SI RESETOL HESLO, AJ HO ZMENIL A STALE NIC!!! NA PCTUNINGU BY MALI ZACAT TRIEDIT LUDI LEBO TI, CO TO MAJU NA STAROSTI SI UPLNE NESCHOPNI UBOZIACI, KTORI NIE SU SCHOPNI ROBIT SVOJU PRACU ... VAS VOBEC NETRAPI, ZE STOVKY LUDI STE ODREZALI OD DISKUSII A NIC S TYM NEROBITE??? STE NA SMIECH ... 
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale když se koukám na úroveň vašeho vyjadřování, tak je to spíš bonus.
Jak jsem tu psal, není to vůbec jednoduché, dlouhodobě se na tom pracuje a kdokoliv má pocit, že to zvládne líp, moje místo je jeho.
Jak jsem tu psal, není to vůbec jednoduché, dlouhodobě se na tom pracuje a kdokoliv má pocit, že to zvládne líp, moje místo je jeho.
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No a kdyby to zajimalo nekoho slusnyho, tak zkousime dalsi verzi, zajimalo by me tedy, komu to jde a komu ne...
Burn in hell.