Fallout: New Vegas
Moderátor: Baneshee
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Fallout: New Vegas
Tak to uz bohuzel nevim, smejdil jsem po vaultu a taky premyslel proc ten quest neni hotovej. Byl to obrnenec s kulometem, ale jak rikam potkal jsem ho nahodou. Mozna je to BUG (a ze jich v tomhle Falloutu je dost).
- huhla
- Začátečník

-
theedge: http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas
anti: neporadim uplne presne, protoze jsem to resil jinak, ale ke konci hry dostanes na likvidaci bratrstva quest, pri kterem nemusis zlikvidovat vsechny, ale mas pretizit reaktor nebo tak nejak(dostanes inforamce jak to mas udelat), takze pokud mas treba nekde ve zdi zaseknute/schovane npc, tak zatim pockej a dodelas to pak
anti: neporadim uplne presne, protoze jsem to resil jinak, ale ke konci hry dostanes na likvidaci bratrstva quest, pri kterem nemusis zlikvidovat vsechny, ale mas pretizit reaktor nebo tak nejak(dostanes inforamce jak to mas udelat), takze pokud mas treba nekde ve zdi zaseknute/schovane npc, tak zatim pockej a dodelas to pak
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak windowsy su pomerne cersve a ovladace tiez najnovsie z ofic stranky. Tak uz fakt neviem robi mi to iba pri falloutehuhla píše:to vypada spis na problemy s grafikou nez s falloutem, takze plati takove ty klasicke rady jako preinstalovat ovladace, windowsy ...
pripadne muze byt problem primo v hardwaru, kdysi (u jinych her nez fallout) me to tuhle hlasku psalo kdyz se mi moje 8800GT prehrivala
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Včera dohráno. Save ukazuje 81 hodin (wheew). 78 questů splněno, 180 lokací nalezeno, 160 speechchecků uspěno.
Je to fakt brutální hra - obří a skvělá. Jediný co bych vytknul je ten engine a občasný padání - mi hra spadla uprostřed závěrečnýho shrnutí Rona Perlmana!
Ale díky quicksavu jsem se přes to dostal a viděl svoje činy a jejich následky.
Je to fakt brutální hra - obří a skvělá. Jediný co bych vytknul je ten engine a občasný padání - mi hra spadla uprostřed závěrečnýho shrnutí Rona Perlmana!
Ale díky quicksavu jsem se přes to dostal a viděl svoje činy a jejich následky.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- anti.77
- Začátečník

-
Vyřešeno,vzadu v bunkru 2(jak je ta mistnost kde seděl Strarší) tak naproti,jak jsou ty počítače jsou až vzadu ještě dvě místnosti-treningová a dílna tak jsem je tam vykosil a mise splněna-m.j. přišel jsem na to až když jsem hrál spojenectví s bratrstvem a Starší mě poslal za jednim paladinem kvůli opravě ventilace ..... teď mám tedy rozehráno obojehuhla píše:theedge: http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- theedge
- Začátečník

Dík moc ... něco takového jsem měl na myslihuhla píše:theedge: http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
potrebujem radu, v novacu som robil taky vedlajsi Q ked som slubil tomu chovatelovi brahminov ze sa pozrem o pol noci kto mu vystrielava brahminy tak som si pockal do pol noci a objavil sa tam supermutant s rotacnym gulometom, toho som sejmul a siel som spat za tym farmarom a on sa ma spytal ze ci som nieco videl a na vyber je len negativna odpoved, robil som nieco zle ked sa to nePASSlo tak jak malo?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
treba zobrať z tela mutanta niečo
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vsetko som zobral
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj,
nezaznamenal nekdo problem s aktivaci fallouta? Zkousim v prubehu celeho dne a nic. viz. screen.
Diky.
nezaznamenal nekdo problem s aktivaci fallouta? Zkousim v prubehu celeho dne a nic. viz. screen.
Diky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Neboj,to nemáš problém ty, ale steam, jejich servery jsou jaksi nedostupné...Mailen píše:Ahoj,
Diky.
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- Mailen
- Začátečník

-
... a platici zakaznik je na tom opet hure nez warezacivernys píše:Neboj,to nemáš problém ty, ale steam, jejich servery jsou jaksi nedostupné...
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tebe to snad překvapuje?Mailen píše:... a platici zakaznik je na tom opet hure nez warezacivernys píše:Neboj,to nemáš problém ty, ale steam, jejich servery jsou jaksi nedostupné...))... omg.
Vždy prodávám i jinde.
- Mailen
- Začátečník

-
Obcas jeste ano, ale uz jsou to jen takove zachvevyPrometheus píše:Tebe to snad překvapuje?![]()
btw, uz to jde - ta aktivace. Vecer udelam postavicku a jdu na to.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mám problém s úkolem ED-E, kterého mám dopravit na šrotiště k pani gibsonové, ale mě se bohužel nezobrazí žádná možnost konverzace ohledně ED-E. někdo tu psal že se to stane když si s ní promluvím nejdříve o heliosu. Nemáte někdo nějaký řešení ohledně toho, nejde to přes konzoli nějak spustit ten dialog
)))
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední patch by to měl opravovat.. Pokud nemáš patch, nesmíš s ní promluvit dřív, než máš ED-E, jinak je to v háji. 
- Teh Goat
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Být tebou, tak si ED-E nechám... teda pokud jsi to s "ní" už jednou nedohrál a nechceš změnu 
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdar, presiel som Vault 34 ale neviem si v nom rady, mutantov som vystrielal dostal som sa po dve hesla v zatopenych miestnostiach ale kam ich zadat? A takisto neviem najst kluce od roznych miestnosti. Poradi niekto?
- oneill_sx1
- Začátečník

YouTube
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak u mna zatial najlepsia hra za posledne obdobie aj ked teda problem z padanim a podobne zalezitosti... Mrzi ma ze som dosiahol maximalnu uroven a uz neziskavam expi a to som este len teraz zobral perk pruzkumnik a odhalili sa mi neobjavene miesta.. Takisto by ma inak zaujimalo ako zoberem lopatu? Bud nejaky bug alebo neviem. Lopatu treba na vykradanie hrobov. Ked som vsak jednu konecne nasiel, vobec nejde zobrat, iba mi teda ukazuje jej nazov ze lopata...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.