Problem s nabijenim Lenova U165

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Krwell
Nováček
Nováček

Problem s nabijenim Lenova U165

Příspěvek od Krwell »

Zdravim,
minuly tyden jsem si koupil Lenovo IdeaPad U165 a vcera jsem si vsiml, ze i kdyz mam jakkoliv nizky stav baterky a za chodu pripojim notebook do site tak se mi baterka dobiji tak 20 vterin a pak se nabijeni zasekne a tim to konci, notebook se ani nenabiji ani nevybiji. Takze kdyz chci nabit baterku tak jedine pri vypnutem notebooku. Nevite jestli se tahle vec da nejak nastavit nebo povolit? Nikde jsem to v nastaveni nenasel. Ale vzdy kdyz kabel odpojim a zase pripojim tak se chvilku nabiji a pak to zase prestane. Dik za rady.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problem s nabijenim Lenova U165

Příspěvek od Slezman »

to je imho na reklamaci, sam jsem takto reklamoval ASUS, ktery v siti drzel % ale nenabijel. Myslel jsem, že vymění baterii, ale měnili kvůli tomu desku :|
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Krwell
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krwell »

No, to jsi me moc nepotesil
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

mam taky tenhle notes, od alzy, ale z bazaru (měl vadný ramky, který vyměnily), takže mi ho dali funkční. Nastavit se to tam nikde nedá a pokud si to přeci jen našel(mohlo se ti to povíst, jen když jsi totální BFU=big f****** user) a vypnul tak ti neporadim. Je to fakt na reklamaci. Můžu se tě ještě zeptat, jestli se ti taky špatně zobrazuje černá RGB: 2,2,2 - RGB 7,7,7 podle toho jak to nakalibruješ ve windows
Krwell
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krwell »

tak už se mi to nabíjí normálně, akorád ta ikonka se zasekne, ale procenta lezou nahoru normálně. Na barvy se nějak nekoukal, ani si nehrál s nastavením, ale nevšiml jsem si nějaké vady, ale je to možná tim, že sem žádnou vadu nehledal
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

zobrazuje hezky, já na to přišel na odhlašovací stránce webgame.cz a taky v COD4 jak je taková mise na začátku ve městě a je tam tma. Když mi to vadí tak naklopim display do jinýho úhlu a slije se to do jedný barvy.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“