Samsung UE40C6510
Moderátor: maXXmilian
- Silvers
- Nováček

-
Samsung UE40C6510
Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil tuto lcd televizi. Bohužel jsem zjistil, že každý pořad vypadá jako nějaká telenovela:) Obraz je zrychlený/zpomalený těžko říci dá se na to zvyknout, ale ruku na srdce televize byla dost drahá, proto bych takovéto artefakty nečekal. Je nějaká možnost toto odstranit nebo se nedá nic dělat? Popřípadě, můžete mi někdo poslat odkaz na popis dané chyby, klidně i v anglickém jazyce.
Děkuji
nedávno jsem zakoupil tuto lcd televizi. Bohužel jsem zjistil, že každý pořad vypadá jako nějaká telenovela:) Obraz je zrychlený/zpomalený těžko říci dá se na to zvyknout, ale ruku na srdce televize byla dost drahá, proto bych takovéto artefakty nečekal. Je nějaká možnost toto odstranit nebo se nedá nic dělat? Popřípadě, můžete mi někdo poslat odkaz na popis dané chyby, klidně i v anglickém jazyce.
Děkuji
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Samsung UE40C6510
prijimas HD signal nebo klasicky PAL signal? A cim mas propojenou TV se setboxem
- Silvers
- Nováček

-
Televizi mám připojenou k dvd přehrávači od samsungu HDMI kabelem a satelit scartem na cinch, obě zařízení dělají to samé.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a to ti to kostickuje? (coz je bezny jev u PAL/DVD obrazu u 1080p obrazovky)
- Silvers
- Nováček

-
nekostičkuje. Těžko popsat, obraz je dosti "nereálný", žádná chyba v obrazu (pruhy, kostičky), jen to vypadá jako telenovela (natočený amatérskou kamerou). Vedle v pokoji mám sony bravia sice jenom 82 cm, ale s tímto jsem se setkal až u této televize.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a skusil si zmenit prednastavene rezimy? jako proklikat je jestli to dela u vsech nebo ne.
- Hujeros
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ma to co delat s Motion Plus (100Hz). Ted nevim jak se to presne jmenuje(nejsem u TV),ale vlez do menu najdi si dalsi moznosti nastaveni obrazu a v polozce MotionPlus (alespon u me LE40C630 se to tak jmenuje) vyber vlastni nastaveni a nastav horni posuvnik na 10 a spodni posuvnik na 0.
Ja ma TV nastavenu podle tohoto :
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 506527.htm
pod clankem asi patej komentar shora.
Ja ma TV nastavenu podle tohoto :
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 506527.htm
pod clankem asi patej komentar shora.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB