Žádný signál do monitoru

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
prochikan
Nováček
Nováček

Žádný signál do monitoru

Příspěvek od prochikan »

Zdravím, zničeho nic, mi začal blbnout obraz, prvě zčernal ale pak se znovu načetl a vyskočila na mě hláška, že ovladač přestal pracovat... To zčernání a ta hláška se opakoval ještě dvakrát, ale napotřetí už obraz zůstal černý a do monitotu nejde signál... Zkoušel jsem připojit i kabel od integrované grafiky, ale pořát žádný signál... Čím je to způsobeno? Díky za rady :-)
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Žádný signál do monitoru

Příspěvek od muliku »

Tak asi preinstalovat ten ovladac ne? :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
prochikan
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochikan »

No jo, ale jak ho mám přeinstalovat, když na monitoru nejde nic vidět... Z počítače nejde do monitoru signál....
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Jo sorry to me nenapadlo. A mas moznost nekde sehnat/pucit grafiku do PCI/AGP/PCI-E?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
prochikan
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochikan »

No možná jo, taky mě to napalo, ale proč teda nefunguje alespoň ta integrovaná grafika na té základovce? Jo a všim jsem si, že to 2x po sobě pípne, na netu jsem našel že to jsou RAMky, tak jsem tam dal jiný, ale furt to pípá... Asi to dám do servisu...
prochikan
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochikan »

Tak už jsem to rozběhal přes tu základovku, dokonce na jiným monitoru to jde i přes graf. kartu, ale obraz je nějaký divný, jsou tam pruhy a tak, a jak se začne načítat windows, tak už jen černá obrazovka... Zkusím nainstalovat nový ovladače a uvidím...
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“