Problém
Moderátor: Eddward
- Wanna
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém
Dobrý den. Vlatním desku Gigabyte GA-P55-UD3 - Intel P55 a po fleshnuti nového biosu kdy vše proběhlo v pořádku mi už počítač nenajel.. lépe řečeno vše se rozběhne ale nejde mi monitor jenom bliká.. nevím si rady. Chci se zeptat co stím nebo zda se na to vztahuje záruka protože ji mam v zaruce ještě 2 roky.. Dík za odpověd.
- UberDiablo
- Začátečník

-
Re: Problém
Ahoj,
papírově se na to záruka nevztahuje, ale většinou to vyreklamujou .. máš tam speaker? když vyndáš ramky, pípá deska? pokud jo, tak žije .. ještě bych zkusil vytáhnout baterku na cmosku, jestli se to rozjede.
UberDiablo
EDIT: jen doplním abych nedělal další post, baterka se vyndává zhruba na 15 sekund, ale minutou se nic nezkazí
papírově se na to záruka nevztahuje, ale většinou to vyreklamujou .. máš tam speaker? když vyndáš ramky, pípá deska? pokud jo, tak žije .. ještě bych zkusil vytáhnout baterku na cmosku, jestli se to rozjede.
UberDiablo
EDIT: jen doplním abych nedělal další post, baterka se vyndává zhruba na 15 sekund, ale minutou se nic nezkazí
Naposledy upravil(a) UberDiablo dne sob 4. pro 2010, 15:08, celkem upraveno 1 x.
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
- Wanna
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Neskoušel jsem takže vyskouším. A na jak dlouho bych měl tu baterku vyndat? Nebo je to jedno?...
Díky.
Díky.
- Wanna
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vše vyřešeno. Díky.