Zdravím. Mám menší zmatek v instalaci této komponenty do systému. Některé hry mi automaticky nainstalují verzi Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package, některé Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package a začíná v tom být trošku guláš. Proto jsem stáhnul nejnovější verzi Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) (mám Windows 7 Home Premium 64bit) a nainstaloval ji. Odebral jsem všechny předchozí starší verze, ale při spuštění hry která tuto komponentu vyžaduje, si hra opět nainstalovala zase nějakou starou verzi 2005. Trochu to nechápu. Nemusím náhodou mít nainstalovanou i 32bitovou verzi? Nebo prostě nemá cenu nejnovější verzi instalovat, protože neobsahuje ty starší komponenty třeba z verze 2005? Díky předem.
//jan.svoboda - přesun z MS OS
Jakou verzi Microsoft Visual C++ nainstalovat?
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: Jakou verzi Microsoft Visual C++ nainstalovat?
skoro bych si tipnul že novější verze opravdu nebudou obsahovat starší komponenty, ale možná kecám
ignorelist: kremrole a dezoláti
- tielka
- Středně pokročilý

každá hra potřebuje svuj Microsoft Visual C++ stím nic nenaděláš 
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo jo kazda potrebuje ten redistributable pack podle toho v jake verzi visual studia byla vytvorena
just me
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
Dobře. Děkuji všem. Asi to nebudu vůbec řešit a nechám, aby si každá aplikace nainstalovala tu svou verzi.