Přehřívání zdroje Corsair TX650

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
FragiiiQ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Přehřívání zdroje Corsair TX650

Příspěvek od FragiiiQ »

Zdroj jsem si koupil měsíc zpátky a problém jsem dřív nějak neřešil, až teď planuju vyměnit case a zjistil jsem že v této stare case co mam mi topi nejvice právě tento zdroj

Zdroj se mi po 10 min. zahřeje tak že ma cca 45°C +- , v zátěži mi zdroj začne topit mnohem více a teplota je cca kolem 60°C, bočnici mám oddělanou od skříně a nemá to na to žádny vliv :sad:
Má/měl někdo tenhle nebo podobnej problém? Popř. jak ho vyřešil, přemýšlím o reklamaci ale nechci to uspěchat. ;-)

Díky za rady
CPU - C2Q 8300 2.5Ghz @ 3.3Ghz ; CPU Coolink - Corator DS ; GPU - GTX 460 1GB Gigabyte - OC 840/1780/2000 ; MB - Asus P5B ; RAM - DDR2 2x2Gb Transced 1066MHz , 2x1Gb Corsair Dominator 1066 MHz ; PSU - Corsair TX650
StepanPepan
Začátečník
Začátečník

Re: Přehřívání zdroje Corsair TX650

Příspěvek od StepanPepan »

Funguje větrák normálně?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

60 stupnov v zatazi sa ti zda vela?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
FragiiiQ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragiiiQ »

dneska jsem to zkoušel měřit digitálním teploměrem, přilepil jsem ho z venku a na 45°C se zastavil a vypnul ( pravděpodobně to tak má být ) takže počítám že uvnitř zdroje bude nejspis tech 55-60°C +- ( bez zátěže !! ) zkusím ho hodit na reklamaci a uvidim..
CPU - C2Q 8300 2.5Ghz @ 3.3Ghz ; CPU Coolink - Corator DS ; GPU - GTX 460 1GB Gigabyte - OC 840/1780/2000 ; MB - Asus P5B ; RAM - DDR2 2x2Gb Transced 1066MHz , 2x1Gb Corsair Dominator 1066 MHz ; PSU - Corsair TX650
StepanPepan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od StepanPepan »

Je ti jasné, že bez zátěže, pokud se netočí větrák, může být teplota mnohem vyšší, než se zátěží, když se roztočí větrák?
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazuji »

určitě to hod na reklamaci normalni zdroj ma tak 30-35 stupnu při zatěži 8)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Problém řešen a vyřešen tady: http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... 12&t=16016

Pro ostatní: „Pokud o tématu nic nevíte, nevyjadřujte se k němu prosím.“

Díky
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“