Barvy pozadí v kalendáři Outlook 2010

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
bonavox
Začátečník
Začátečník

Barvy pozadí v kalendáři Outlook 2010

Příspěvek od bonavox »

Nějaký čas používám kancelářský balík Office 2010, spokojenost veliká.

Vadí mi tam jen jedna jediná věc, které bych se velmi rád zbavil.
Možná to má nějaký význam, ale já nikde nenašel žádné předvolby, ani jsem nepochopil smysl barev pozadí v kalendáři Outlook (viz příloha). Je to jak na kolotoči - chvíli bílé, chvíli modré, do toho růžové, fialové ... aby se v tom prase vyznalo.
Nejde někde něco přepnout tak, aby pozadí bylo třeba jenom bílé a nijak se neměnilo :?:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Barvy pozadí v kalendáři Outlook 2010

Příspěvek od CZDaywalker »

Dobrý večer,

Barvy jsou v Outlooku již přednastavené, celý postup by měl být takto:

Změna barvy pozadí

Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Barva na tlačítko Možnosti a potom na položku Možnosti kalendáře.
V části Možnosti kalendáře klikněte v seznamu Barva pozadí na požadovanou barvu.
Změna výchozí barvy pozadí všech kalendářů:

Klikněte na kartu Soubor.
Klikněte na tlačítko Možnosti.
Klikněte na položku Kalendář.
V části Možnosti zobrazení klikněte na položku Barva výchozího kalendáře, klikněte na poža
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

To nepomáhá. Ten guláš se akorát posune do jiné barvy.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Pánové chtěl bych se zeptat jak se dá z Outlook 2010 vymazat kalendář? Mislím tím že mám v kalendáři napsané poznámky a svátky za celí rok a ted nevím jak to mám smazat vše najednou dík moc za pomoc. Už jsem s toho jelen.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“