Zdravím,
mám dotaz ohledně routeru D-Link DSL-2641B. Je to ADSL2+ router s WiFi a switch se čtyřmi LAN porty. Budeme rušit internet od telekomunikací a zavedou nám optiku. Technik nám sem dá gateway a z toho předpokládám povede klasika RJ-45. Bylo mi řečeno, že si mám koupit obyčejný WiFi router jako náhradu za ten ADSL, protože nebude fungovat.
Otázka zní: bylo by možné ten gateway napojit na jeden z LAN portů toho routeru a ten by fungoval jako AP? Nebo je to úplná blbost?
Mohl by mi někdo prosím poradit po čem se tedy kouknout? Nyní je 6 WiFi zařízení + 1 LAN
co říkáte na toto? D-Link DIR-300
ADSL router jako AP?
Moderátor: Don
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

ADSL router jako AP?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ADSL router jako AP?
DIR-300 vypada dobre, ale volil bych uz dnes radeji neco s Nkem. Zalezi do kolika penez, ale treba DIR-600 nebo RT-N13, RT-N16 ...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

ten DIR-600 je dokonce levnější, tak není co řešit
Že mám samá g-čka nevadí, že? Mělo by to umět b, g, n.
RT-N13 je už moc... ale láká mě USB, ještě si to nechám projít hlavou.
Dík moc za radu
RT-N13 je už moc... ale láká mě USB, ještě si to nechám projít hlavou.
Dík moc za radu
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Peterer
- Začátečník

Zdravím. Prosím o radu. Mám ADSL WIFI router D-Link G684T a Zyxel P-660HW-T3. Končím s ADSL od O2, budu mít internet po optice - připojení přes RJ-45. Jdou tyto routery použít i když nemají WAN port? Nebo musím koupit WIFI router?
V domácnosti máme 2x PC(drát) a 2x NTB(wifi).
...Díky...
V domácnosti máme 2x PC(drát) a 2x NTB(wifi).
...Díky...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- KOFis
- Mírně pokročilý

potrebujes wifi router. bez wan portu bude modem fungovat max. jako wifi AP, ne jako router.