Zdravim, mam takovy zajimavy problem s ovladanim pohybu v CS 1.6. a to ten, ze kdyz jdu do predu nebo dozadu tak u toho nemuzu zaroven i jit do boku (strafe). Pritom napr. v HL2 mi to normalne funguje (WSAD). Musim vzdy pustit klavesu pro pohyb a pak az muzu strafovat. Do vcerejska mi to normalne slo, ale ted z niceho nic ne e. Nic sem neprenastavoval a nemenil. Netusi nekdo cim to? Nebo uz sem tak zblbej a u CS to nikdy neslo? To se mi nezda, protoze mi dneska celou dobu bylo to ovladani takovy divny, az sem si vsimnul tohoto problemu.
Edit: Takze uz sem na to prisel. Z niceho nic se mi rozhodily tyto prikazy v konzoli:
cl_forwardspeed 400
cl_sidespeed 400
cl_backspeed 400
cl_yawspeed 320
cl_upspeed 210
Nechapu jak je to mozne (zeby nejaky server prenastavoval config?), ale forwardspeed a backspeed sem mel na hodnote 9999. Po uprave na vyse uvedene to funguje v poradku. Ale je to zahada, jak se to mohlo prenastavit...
Prosim tedy o lock, ale nemazal bych tema, treba se to nekomu jeste hodi.
CounterStrike 1.6 pohyb
Moderátor: Baneshee
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
CounterStrike 1.6 pohyb
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- Siktrius
- Nováček

Re: CounterStrike 1.6 pohyb
Velmi jednoduse,prisel jsi na server kde nekdo mel plugin,kterej tyhle hodnoty prenastavuje.Staci mit nastaveny config.cfg pouze pro cteni...