Radeon HD 6870 nebo GeForce GTX 470

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

ssd2
Nováček
Nováček

Re: Radeon HD 6870 nebo GeForce GTX 470

Příspěvek od ssd2 »

Takze mam ju Asus 470V2.

Nahodil som ju do kompu a modra smrt. Nakoniec zato sice mohla stara ati ale nepotesilo ma to.

Vykon je ok, spotreba smiesna nezatazena 134W
Ak vsak zapnem externy monitor tak sa uz nepodtaktuje a spotreba je 200-210W co je smutne.

Lepsia spotreba je ak tam pridam Ati 2600HD a externy monitor napojim na nu. potom ma zostava spotrebu 174W...

Neviete niekto ako jej nanutim aby bola furt podtaktovana na minimum?

MAximalu v testoch dosiahla 330W a pretaktovana na 360W cize kupovat k nej 750W zdroj je blbost. uplne staci 500W.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Při použití více jak jednoho monitoru se nikdy nepodtaktuje na "minimum".
ssd2
Nováček
Nováček

Příspěvek od ssd2 »

Krteq píše:Při použití více jak jednoho monitoru se nikdy nepodtaktuje na "minimum".
Ale musi to nejako ist, na linuxe sa to na ati karte dalo nanutit cez aticonfig.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Dá se to "vynutit" přes jakoukoliv utilitu pro správu karty s podporou změny frekvencí (např. MSI Afterburner apod.). Vytvoříš si 2D/3D profily a potom mezi nimi přepínáš nebo necháš program aby to přepínal sám.
ssd2
Nováček
Nováček

Příspěvek od ssd2 »

Krteq píše:Dá se to "vynutit" přes jakoukoliv utilitu pro správu karty s podporou změny frekvencí (např. MSI Afterburner apod.). Vytvoříš si 2D/3D profily a potom mezi nimi přepínáš nebo necháš program aby to přepínal sám.
MSI Afterburner skusal som ale tam sa dostanem na minimum 405MHz a nie na 150 alebo 50.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“