.NET Framework
- Capioca
- Začátečník

.NET Framework
Net framework mi nejde nainstalovat ani odinstalovat a bez něj mi nefungují některé aplikace. Poradte prosím
- mazuji
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: .NET Framework
Jak nejde moje otazky:
Jaky maš OS
Co ti to napiše
Odkud si ho stahnul
Jakou verzi NET Frameworku
Diky za opověďi
Jaky maš OS
Co ti to napiše
Odkud si ho stahnul
Jakou verzi NET Frameworku
Diky za opověďi
- Capioca
- Začátečník

1.OS: XP SP3
2.Napíše mit to že mám špatnou verzi či co (Setup cannot continue because this version of the .NET framework is incompatible wuth a previously installed one)
3.Stahuju to od microsoftu
4.A nejde mi nainstalovat zadna verze frameworku
2.Napíše mit to že mám špatnou verzi či co (Setup cannot continue because this version of the .NET framework is incompatible wuth a previously installed one)
3.Stahuju to od microsoftu
4.A nejde mi nainstalovat zadna verze frameworku
- zombux
- Odborník PCT

odinstaluj veškeré .NET od verze 2.0 včetně výš. restartuj. spusť Microsoft Update, klidně několikrát, aby se korektně nainstaloval .NET 1.0 a 1.1. stáhni .NET 3.5 a nainstaluj - obsahuje v sobě i 3.0 a 2.0. mělo by to jet.
edit: koukám že je i .NET 4.0, bohužel nevím jak to je u něj...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kely
- Nováček

-
Framework 3.5
Ahoj, stahl jsem si AutoCAD 2011 a pri instalaci vyzaduje net framework 3.5 i kdyz jsem ho vypinal/zapinal ve funkcich asi 10x, tak porad nic. Vubec nevim co s tim mam delat, nainstalovat 3.5 nejde...
Budu rad za kazdou radu.
//jan.svoboda - sloučeno z MS OS
//jan.svoboda - sloučeno z MS OS
- killerek
- Začátečník

-
viz. prispevek zombuxe nad tebou
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Po tom, co zkusíš odinstalovat všechny verze NETframeworku klasickou cestou je vyštípej utilitou
dotnetfx_cleanup_tool, viz třeba tady http://blogs.msdn.com/b/astebner/archiv ... 04493.aspx
Pak potřebný NETframework doinstaluj, pokud je součástí instalace AutoCADu, tak nejlépe odtamtud.
dotnetfx_cleanup_tool, viz třeba tady http://blogs.msdn.com/b/astebner/archiv ... 04493.aspx
Pak potřebný NETframework doinstaluj, pokud je součástí instalace AutoCADu, tak nejlépe odtamtud.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Kely
- Nováček

-
je problem v tom, ze odinstalovat vubec nejdou v cleanup se objevi akorat verze 1.0 1.1 a 4 a kdyz je chci nainstalovat, tak napise, ze program je jiz soucasti systemu...
mam windows 7 64bit
mam windows 7 64bit
- Capioca
- Začátečník

jenže to je právě ono, odinstalovat to nejde.zombux píše:odinstaluj veškeré .NET od verze 2.0 včetně výš. restartuj. spusť Microsoft Update, klidně několikrát, aby se korektně nainstaloval .NET 1.0 a 1.1. stáhni .NET 3.5 a nainstaluj - obsahuje v sobě i 3.0 a 2.0. mělo by to jet.
Jeste skusim ten clean up tool