Přehrávání prezentací

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přehrávání prezentací

Příspěvek od falcao »

Dobrý den,
mám problém,nebo lépe moje manželka s přehráváním prezentací na emailu.
Zlobí zvuk,u první stránky vždy zvuk funguje a u dalších už ne.Mám Windows XP proffesional a office 2000,power point samozřejmě nainstalovaný,zvukovku Sound blaster audigi.Nedávno jsem pc přeinstaloval a od té doby to nefunguje,před tím jsem s tím žádný problém neměl.
Díky za radu
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Přehrávání prezentací

Příspěvek od jan.svoboda »

Ahoj,

1) Přehrávání prezentací na emailu - stáhneš prezentaci do cílového PC a spouštíš odtud?
2) Ovladače na zvukovou kartu nainstalovány v pořádku?
3) Zkoušel jsi tu určitou prezentaci na jiném PC?
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

Ahoj,
1) když prezentaci stáhnu do PC tak vše funguje v pořádku
2)ovladače a zvuková karta je v pořádku.Udělal jsem pro sichr přeinstalaci a updatoval ovladače.
3)zkoušel jsem prezentaci na třech jiných pc a vše probíhá v pořádku
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jan.svoboda »

V tom případě to vypadá na problém pouze s těmi Officemi... Jedná se o legální verzi?
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

Ano,je to legální verze,používám ji 7-8 let a nikdy žádný problém až ted.Mám Win XP Prof. SP2 také origoš mám ho od roku 2006.Přeinstalovávám systém stále stejným způsobem.Jediné co mě napadlo jsou aktualizace Win.To je to co tam přibylo navíc,poněvadž aktualizace stále přibývají,nové a nové.Jestli to nějaká neruší.
Jeden známý mě také říkal že ta prezentace se nezpouští,ale edituje.Že někde v nastavení musím dát spustit,ale já nic nenašel.
Aspon že to funguje když to stáhnu do pc.Manželka se s tím už smířila a nebrebtá že jsem k ničemu když takovou podle ní blbost neumím zpravit :lol:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Pokud se prezentace otevre v Powerpointu pro editaci tak stisnkni F5 a ona se spusti (jestli jsem teda dobre pochopil problem)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“