Drakensang: Řeka Času

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Drakensang: Řeka Času

Příspěvek od MichiGen »

Obrázek

Pokracovanie kvalitnej RPG Drakensang The Dark Eye ktore u nas vychadza aj s CZ prekladom.

Velmi pozitivna recenzia

Priaznivci Baldura, NWN, ci Dragon Age by si tento nenapadny diamant nemali nechat uniknut.

Momentalne mam velmi malo casu na hranie, no urcite sa do toho neskor pustim. Skoda vsak je, ze autori skrachovali, pretoze hra ked vysla uz pred mnohymi mesiacmi len v nemecky hovoriacich krajinach mala dost mizerne predaje :( a tak ich kupil vydavatel Bigpoint, ktory s povodnymi autormi chysta Drakensang Online, co vsak uz bude len hack'n slash rubanica.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Drakensang Řeka Času

Příspěvek od Wuuduu »

jedno z najlepsich kvalitnych RPG poslednych rokov, ale v dobe hracich konzol a im prisposobenych jednoduchych RPGciek (ME, AoD etc) sa ani nedivim. Treba hry mierit na 12 rocne publikum a bude sa im darit.
Ono tomu dost pomohlo asi aj to oneskorenie vydania ENG verzie, aj povodnej hry.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Drakensang Řeka Času

Příspěvek od MichiGen »

Wuuduu píše:Ono tomu dost pomohlo asi aj to oneskorenie vydania ENG verzie, aj povodnej hry.
To urcite ano, je to skoda. Keby zvladli vydanie rovnako ako napriklad poliaci so Zaklinacom, urcite by sa hra predavala lepsie ked je kvalitna. I ked by tie predaje mozno neboli nic extra, verim ze by sa uzivili, a nemuseli dopadnut takto. U nas to vlastne vyslo az niekedy teraz.

No a vyhypovane konzolove veci ako napr. CoD Black Ops pre ako vravis 12rocne deti, ktore sa ukazuju doslova vsade, povedomiu hracov o tom ze nieco take ako Drakensang existuje tiez moc nepomahaju. Kvalitne hry od menej zamoznych studii, su zatienene kazdorocnymi novymi dielmi mainstreamovych mlyncekov na peniaze.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Drakensang: Řeka Času

Příspěvek od shadow »

Ale přesto si své příznivce najdou, o čemž svědčí i připravované Drakensang Online.. (nebýt v tom komerční potenciál, nepřipravuje se..)
show must go on..
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

obavam se, ze ten komercni potencial vychazi spis z puvodni deskove hry, navic co se tyka Drakensang Online tak ma jit o v browseru hranou free2play hru a bohuzel to zatim vypada jen na klasickou rubacku ala diablo (viz prvni post)

jinak reku casu zrovna hraju a pokud mate radi tento zanr tak doporucuju, je to vlastne uplne to same jak prvni dil, jen s novym pribehem
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Koukam, ze demo je na jejich webu jen v nemcine :|

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak je to s vyvazenim povolani?Na poprve sem zkusil elfku hranicare a to se proste nedalo.Hranicar je strasne slabej a strileni z luku je pomale a slabe.
Na podruhe sem zkusil bojovnika a je to asi 10x lehci.Dmg davam 20 na prvnim lvl.S hranicarem sem daval 3-5dmg...
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

No já to mám rozjetý za bojového mága a bitky se dají zvládat. Jsem zatím na začátku a větší problémy jsem ještě neměl. Každopádně po čase zase poctivé RPG s velkou kupou možností vývoje postavy.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

povolani opravdu nejsou moc vyvazene, ale v podstate na tom nezalezi, relativne brzo po zacatku se zformuje klasicka parta - tank, healer, 2x damage dealer, takze hlavni postava tam zapadne at uz je cokoli

co se tyce toho srovnani:
bojovnik je jednoznacne nejlepsi s obourucni zbrani dava vybornou dmg, navic muze nosit platy, takze neni problem ani kdyz preagruje, specialni utoky se dobijeji rychle a jsou silne

kouzelnik(hral jsem za summonera) - dmg celkem ujde, ale strasne rychle dochazi mana, kdyz uz nahodou preagruje tak je to taky trochu problem, protoze i kdyz maji bojovnici taunt, tak to vetsinou nezabralo, nejhorsi ale je, ze zajimavejsi kouzla jsou k dispozici az ke konci hry, takze muj summoner postupne degradoval v buffera/debuffera a prilezitostneho healera

lucistnik (cisteho lucistnika jsme teda nemal, jen takovy mix lucistnik-healer) - neprisel mi tak spatny, na bojovnika samozrejme nema, ale postupne se nauci rychlejsi strelbu (navic mu muzes dat rychly/pomaly luk), a taky se uci specialni utoky, ktere jsou docela silne a navic davaji pekne debuffy na cil, jeho problem je ten slaby start a pak to, ze ty specialni utoky nemuze davat moc casto

zlodeje a podobne neznam, uz jsem nemel misto v parte :-)
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, včera jsem dohrál tuto skvělou hru, ale stále mi vrtá hlavou jeden quest. Jedná se o Efferdův chrám na tom ostrůvku. Prošel jsem až dolů a poskládal puzzle, ale teď nevím co dál. Zvládl to někdo? Dík
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

po seskladani puzle se ti otevre cesta dal a je tam pak klasicky boss (asi nejtezsi boj v cele hre), akorat abys mohl slozit to puzle tak musis mit posledni kostku, kterou pouzijes na ten slozeny obrazek, ta kostka se lootuje uplne v jinem dungeonu (myslim ze z toho vodniho draka, ale nepamatuju se presne
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Aha takhle. Já jsem ani neobjevil nějaký dungeon s vodním drakem. Jinak zajímavá vizitka, že se jedná o nejtěžšího bosse. Už např. boj s tím demonem, pekelný kovář či finální chodící socha/mág byly ultra těžké bitky. No zkusím ten dungeon ještě pohledat.
Ninja Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ninja Zen »

Poví ti o něm elfka v té zmrzlé díře. :)
johnyy85
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnyy85 »

Dobrá RPG hra, hraje ještě někdo? Myslím že existuje i v online verzi, ale s tím nemám zkušenosti.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“