phpBB forum a přihlášení uživatele
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

phpBB forum a přihlášení uživatele
Prosím o radu. Založil jsem si na svých stránkách forum od phpBB jako máte vy. Ale při přihlášení a odhlášení mi server webzdarma hlásí chybu 404 - soubor nenalezen. Nevíte co s tím, jestli když jste prováděli instalaci tohoto fora nedělali nějakou úpravu třeba v nastavení aby to běhalo. Díky za každou radu.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- zombux
- Odborník PCT

zkus napsat víc informací. tohle vypadá že ten soubor na netu skutečně není, ale problém může být i jinde... klidně ve WZ, s tím by se dalo nadělat jen máloco... ale pokud vím, sovicka2001 rozchodil phpBB na WZ v poho
OT rada pro všechny: pozor na velikost písmen, linuxu na serverech to vadí. Za boha jsem to nemohl rozchodit, a problém byl nakonec v case-sensitive systému...
OT rada pro všechny: pozor na velikost písmen, linuxu na serverech to vadí. Za boha jsem to nemohl rozchodit, a problém byl nakonec v case-sensitive systému...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lemra
- Čestný člen

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Ale ono je to takovy celkove divny. Kdyz tam vyplnim uz. jmeno a heslo,tak se tam objevi error 404,ale kdyz zadam adresu fora,tak jsem tam prihlasen. Zkuste si to sami na http://www.vypalovani.wz.cz/phpBB2 ale je to zatim ve vystavbe 
- zombux
- Odborník PCT

- Slezman
- Středně pokročilý

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

No právě asi to bude tím config.php. Co s ním mám dělat? v readme píšou něco o zapisování (na stránce http://phpbb.cz/ je český readme) a když tak ať si ho stáhnu, ale nevím kde. 
- HeinzZ
- Nováček

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Lemra
- Čestný člen

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
www.pipni.cz
zaplatíš 576 Kč za doménu na DVA roky a pak máš zadáčo:
(vztahuje se na domény .com, .net, .biz, možná info, teď nevím)
500MB hostingu, 50MB databází, ... nekonečně poddomén...
(přečti si to sám na titulní stránce pipni.cz)
a jede to... http://forum.sovicka.net !
+bohužel není garantovaná dostupnost, ale podle dvou měsíců pozorování zjišťuji že to vypadlo jen párkrát... (na pár minutek)
zaplatíš 576 Kč za doménu na DVA roky a pak máš zadáčo:
(vztahuje se na domény .com, .net, .biz, možná info, teď nevím)
500MB hostingu, 50MB databází, ... nekonečně poddomén...
(přečti si to sám na titulní stránce pipni.cz)
a jede to... http://forum.sovicka.net !
+bohužel není garantovaná dostupnost, ale podle dvou měsíců pozorování zjišťuji že to vypadlo jen párkrát... (na pár minutek)
Francie ... sladká Francie
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Díky všem za odpovědi. Nakonec jsem si zaregistroval doménu na www.pipni.cz a to www.vypalovani.net .Ještě to zaplatit a snad pohoda.
- Switcher
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevyřešili jste čím to? Taky mi to dělá, nja vlastním serveru... prostě se chci zalogovat a píše že login.php neexistuje, což není pravda... fakt mě to deptá!
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
- Switcher
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na iglu.cz to dělá taky
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
- k23
- Začátečník

-
Tohle mi čas od času dělaj moje projekty, pomáhá mi zákaz cachování klienta nebo nastavení komprese ve skriptu. Protože je to občas, nevinil bych z toho WZ nebo hosting obecně. Koukněte se, jestli je v phpBB nastavení zmínka o kompresi, zkuste vypnout nebo naopak zapnout.
Možná je to něco jinýho, takže mě kdyžtak ignorujte.
Možná je to něco jinýho, takže mě kdyžtak ignorujte.