Neustále zavzdušňování

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
B.o.B.o.
Začátečník
Začátečník

Neustále zavzdušňování

Příspěvek od B.o.B.o. »

Zdravím, dokoupil jsem si do okruhu expu (cape coolplex 10 pro) a po zapojení mi čerpadlo neustále nasává bublinky. K expě byla trubička, kterou jsem našrouboval do přítoku do expy. Myslim, že by to tak mělo bejt. V okruhu je Laing 11w s XPSC topem, jeden 360 radiator, stixion I-300, blok na jádro grafiky a 2 bloky na disky, takže si myslim, že čerpadlo neni až moc silný na tu expu. Koukal jsem, že se dělaj od EK "přepážky" do expy, který zabraňují tvoření víru, ale to podle mýho názoru neni muj prolém, protože vyloženě vír tam nemam a vody je dost.

Díky za každou radu
PC1: CPU: AMD Athlon 64x2 5200+ 90nm @ 3100Mhz (a stoupá), MB: Gigabyte M55S-S3, RAM: 4096mb Transcend 667mhz, GPU: ATi 4850 + Alphacool Nexxxos GPS-07T, PSU: Seasonic 500W,
CPU, GPU, HDD is watercooled

PC2: CPU: Core2duo e7300 (OC: 3600MHz Real: 1,24V) + Thermalright Ultra-120 eXtreme, MB: Asus P5Q Pro, A-data 4096mb Extreme edition, GPU: Powercolor 4870 + Accelero S1+ Noctua NF-S12-1200, PSU: Enermax MODU 525+

PC3: CPU AMD Athlon 64 3800+ (Freeze 64pro), MB: ?něco od asusu?, RAM: NONAME 1024mb, GPU: 6600gt (plně pasivní chlazení), PSU: Eurocase 350W
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Neustále zavzdušňování

Příspěvek od MaWa »

coolplex 10 je pro jakykoliv laing moc mala expa. s tim nic nenadelas.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

problem je v tom, ze jsi setril na spatnem miste. ta expa je proste mala na silne cerpadlo, jak napsal mawa. jedina moznost je vlozit nejakou desticku mezi pritok a vytok a nahore nechat kousek prepadu, aby to cirkulovalo. ale budes muset casto hlidat vodu, aby se ti nedostala po ten prepad, to by bylo spatne... ale lepsi bude poridit vetsi expu.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
B.o.B.o.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.o.B.o. »

díky za rady, tak ono jako ani nešlo moc o šetření penězi, ale místem... to je jedno, pořídím větší... 250 by měla bejt ok že jo?
PC1: CPU: AMD Athlon 64x2 5200+ 90nm @ 3100Mhz (a stoupá), MB: Gigabyte M55S-S3, RAM: 4096mb Transcend 667mhz, GPU: ATi 4850 + Alphacool Nexxxos GPS-07T, PSU: Seasonic 500W,
CPU, GPU, HDD is watercooled

PC2: CPU: Core2duo e7300 (OC: 3600MHz Real: 1,24V) + Thermalright Ultra-120 eXtreme, MB: Asus P5Q Pro, A-data 4096mb Extreme edition, GPU: Powercolor 4870 + Accelero S1+ Noctua NF-S12-1200, PSU: Enermax MODU 525+

PC3: CPU AMD Athlon 64 3800+ (Freeze 64pro), MB: ?něco od asusu?, RAM: NONAME 1024mb, GPU: 6600gt (plně pasivní chlazení), PSU: Eurocase 350W
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jo, ale jestli ti jde o misto, tak kupi jinou... jsou male expy, ktere jsou na tyhle veci delane.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Já koupil Cape Coolplex 500ml a nějaké vzduchové bubliny v okruhu jsou fakt to poslední čeho se bojim,navíc to mám jako zajímavý designový doplněk.
Můžeš napsat co máš za skříň a vhodnou expu vybereme.Jinak ta v rozměru 25 by měla být ok.
Odpovědět

Zpět na „Voda“