PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- naar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: PROJEKTORY
no copak o to bych ti to poslal ale mas zakazany SZ
tak nahod nejakej kontakt 
R.I.P. Rest In Pain
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja mam zakazany SZ? o tom ani nevim.
Edit: tak jsem mel SZ zakazany v profilu asi jsem to nakym omylem zasktrl
ted uz to melo byt v poradku
Edit: tak jsem mel SZ zakazany v profilu asi jsem to nakym omylem zasktrl
- michal.m
- Nováček

-
Dobrý den, pánové. Mohl by mi někdo poradit, jaká vzdálenost diváka od plátna v závislosti na jeho uhlopříčce je pro nejlepší zážitek ideální. Plánuji koupi Epsonu TW3200 tak bych to chtěl předem všechno pěkně propočítat a nekupovat třeba zbytečně velké plátno. Projekční vzdálenost by byla +-4,5 m. Díky moc za jakoukoliv radu. Mějte se
- naar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na 4,5 ber to co mam ja tzn 240/130 +- z osobni zkusenosti muzu doporucit da-lite vetsi bych nekupoval a mensi taky ne.
treba takovyhle
http://www.pcnetgroup.cz/zbozi/electric ... p=z:144656
treba takovyhle
R.I.P. Rest In Pain
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
souhlasim 240cm je na tuhle vzdalenost akorat, mozna by slo i o trosku vetsi platno pokud si potrpis na velky uhlopricce, prece jenom ja mam 240cm z cca 3.5m a zadnej problem s velikosti obrazovky nemam.
- naar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak panove poridil sem kouzelnou krabicku od acryan a muzu rict ze pri porovnani s vystupem z pc je to trochu ostrejsi a mozna i lehce plynulejsi.ale to dle zkusenosti delaj pameti na grafice.
takze na projekci muzete smele pouzit i takovyhle zarizeni.
nastaveni dostatecny a zatim sem krome par avi kde nesel zvuk nenarazil na neco co by to neprehralo.. kouslo to i poskozeny mkv i kdyz v nem neslo preskakovat..ale jak rikam byl poskozenej soubor.
takze na projekci muzete smele pouzit i takovyhle zarizeni.
nastaveni dostatecny a zatim sem krome par avi kde nesel zvuk nenarazil na neco co by to neprehralo.. kouslo to i poskozeny mkv i kdyz v nem neslo preskakovat..ale jak rikam byl poskozenej soubor.
R.I.P. Rest In Pain
- Jan Nepomucký
- Nováček

ahoj, vážně uvažuju o koupi FULL HD projektoru. má zde někdo Benq W1000+? Připadá mi, že DPL projektory jsou obecně z hlediska věrnosti barev hodnoceny lépe než LCD. De facto se budu rozhodovat mezi W1000+ a Epsonem EH-TW3200. Hluk u obou by měl být přijatelný, ostatní parametry jsou ošidné - nedá se moc věřit ofiko specifikacím. U Benqu je prý vidět duhový efekt, ale DLP má údajně lepší kontrast a tedy i barvy.
Nebo je možná lepší zeptat jinak: víte o nějakém showroomu kde je možné oba projektory vyzkoušet?
Nebo je možná lepší zeptat jinak: víte o nějakém showroomu kde je možné oba projektory vyzkoušet?
na stole: Venice 3000+, GEIL Value 2.5 - 3 - 3 - 6 - 7, Lan Party NF4 SLI, Fortron Blue Storm 500W, Leadtek PX 6800 TDH 325 / 600 @ 400 / 660, Soundblaster Audigy 2 Value
v posteli: SONY SZ1HP -- to byly časy
- naar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus nekde vykoumat a podivat se rikaj ze bud ses citlivej na rainbow nebo ne.ale jinak jestli jit do benq nebo epsonu tak neresim a du opet do epsonu.nez resit jestli na to je nekdo z rodiny citlivej a nebude na to moct koukat...
http://www.scannerplace.com.au/DLP_Sensitive.htm jinak tady maj test zkus si to
http://www.scannerplace.com.au/DLP_Sensitive.htm jinak tady maj test zkus si to
R.I.P. Rest In Pain
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak epson má hlavne 10bit barvy coz byla donedavna vysada jenom top modelu s DEEP Black (TW5000 apod) takze ja bych sel spise do Epsonu. Epson ma taky celkem dost veldou vydrz na lampe coz se hodi.
CO se tyce te prezentace skus zavolat do firmy Complex
http://www.complex.cz/technicka-podpora.php
CO se tyce te prezentace skus zavolat do firmy Complex
http://www.complex.cz/technicka-podpora.php
- camls
- Nováček

-
ja som si uz inac myslel ze su plnohodnotne 3D hd projektory a planoval aj kupit 
ako to je teda? nasiel som nejake co podporuju mvidia technologiu...to nechcem
potom dake DLP Link. co to je? viem ze treba na to aktivne brile. je to ako 3d lcd tv?
ma uz daky 3d projektor hdmi 1.4?
napr tento podporuje obidve technologie...benq MS612ST ale nepisu ake ma hdmi...predpokladam ze 1.4 to mat este nebude...to nepise tusim nikto
neprehram blu ray 3d pokial neni vystup hdmi 1.4 ze ?
a ani na 3d lcd tv som nezistil aky maju hdmi...
ako to je teda? nasiel som nejake co podporuju mvidia technologiu...to nechcem
potom dake DLP Link. co to je? viem ze treba na to aktivne brile. je to ako 3d lcd tv?
ma uz daky 3d projektor hdmi 1.4?
napr tento podporuje obidve technologie...benq MS612ST ale nepisu ake ma hdmi...predpokladam ze 1.4 to mat este nebude...to nepise tusim nikto
neprehram blu ray 3d pokial neni vystup hdmi 1.4 ze ?
a ani na 3d lcd tv som nezistil aky maju hdmi...
PC:phenom II X2 555 @3.82 Ghz, 2x2Gb DDR2 956 Mhz, ATI Sapphire 6850, SB X-Fi platinum, blu-ray samsung, 350w micro atx zdroj, micro atx skrinka.
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na 3D u projektoru zatim kazdej kasle, EPSON se vyjadril v tom duchu ze dokud nebude naka setrnejsi technologie k lidskemu zraku tak se bude soustredit hlavne na co nejlepsi kvalitu obrazu ve 2D coz dokazuje tedka jejich nejnovejsi rada projektoru s kontrastem 1 000 000:1. Bejt tebou vykaslu se na tyhle silene "blikaci" Pseudo 3D projektory a du do poradneho 1080p 2D projektoru tj BENQ W1000+ nebo EPSON TW-3200
- Mckenzie
- Nováček

-
Zdravím, rozhodl jsem se na vánoce pořídit projektor jenže eh-tw3200 je nedostatkový(alza i stáhla z ceníku). Přemýšlel jsem nad Mitsubishi HC3800, Benq W1000+ či eh-tw3600 ale ten je už moc drahý... který myslíte, že by byl nejlepší? Děkuji
PC: Athlon II x4 2,6@3,5Ghz, 8GB 1600Mhz, HD6870 Vapor-X, X-fi Titanium, Samsung 2232Bw
PJ: Mitsubishi HC3800 - DLP, 1920x1080, 1300lm, 4000:1
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mitshubisi sem v ruce bohuzel nemel tj nemohu posoudit jedine nekde vystrachat nakou recenzi. BenQ W1000+ si lidi vice mene chvalej ale na TW3200 nema co se tyce barevneho podani. Jaka je dodaci lhuta u toho TW3200 sis po kramech zjistoval? pokud je kolem 2-3 tydnu asi by se vyplatilo pockat
- camls
- Nováček

-
no to je skoda tedaStratos píše:na 3D u projektoru zatim kazdej kasle, EPSON se vyjadril v tom duchu ze dokud nebude naka setrnejsi technologie k lidskemu zraku tak se bude soustredit hlavne na co nejlepsi kvalitu obrazu ve 2D coz dokazuje tedka jejich nejnovejsi rada projektoru s kontrastem 1 000 000:1. Bejt tebou vykaslu se na tyhle silene "blikaci" Pseudo 3D projektory a du do poradneho 1080p 2D projektoru tj BENQ W1000+ nebo EPSON TW-3200
ten epson tw-3200 sa mi pozdava...ale 1000e ?
zatial mam tv 37" hd tak asi stym este chvilu vydrzim ,zvlast ked si spominal ze na fullhd je dobre mat 1080P filmy ktore maju aspon 15-20gb .take mam len 2 zatial
PC:phenom II X2 555 @3.82 Ghz, 2x2Gb DDR2 956 Mhz, ATI Sapphire 6850, SB X-Fi platinum, blu-ray samsung, 350w micro atx zdroj, micro atx skrinka.
- camls
- Nováček

-
este sa chcem spytat na ten dynamicky kontrast.....ze je ho dobre vypinat ?? preco?
a ked ho teda vypinat tak ako mam vediet kolko ma telka alebo projektor normalny kontrast keby chcem aj podla toho vyberat......vsetky znacky uz pisu len dynamicky....moja telka ma 8000:1
a ked ho teda vypinat tak ako mam vediet kolko ma telka alebo projektor normalny kontrast keby chcem aj podla toho vyberat......vsetky znacky uz pisu len dynamicky....moja telka ma 8000:1
- Mckenzie
- Nováček

-
No našel jsem pár videí... i recenzi na http://www.projectorreviews.com/mitsubi ... ummary.php obraz to nemá špatný ale mám strach z DLP, epson je nedostupný ve všech velkoskladech 
HC3800 vs EH-tw450
http://www.youtube.com/watch?v=u40oXIiVTGk
HC3800 vs EH-TW3200
http://www.youtube.com/watch?v=OnnHkS2UG1s
HC3800 vs EH-tw450
http://www.youtube.com/watch?v=u40oXIiVTGk
HC3800 vs EH-TW3200
http://www.youtube.com/watch?v=OnnHkS2UG1s
PC: Athlon II x4 2,6@3,5Ghz, 8GB 1600Mhz, HD6870 Vapor-X, X-fi Titanium, Samsung 2232Bw
- marek16
- Začátečník

Stratosi, na kdy se chystá ten článek o TW3200/3600 o kterém ses zmiňoval na konci té první recenze? 
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
Quis custodiet ipsos custodes?
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
clanek bude az se sezene projektor na recenzi
.
Jinak mezi svatky vyjde jako naplast clanek o ozvuceni domaciho kina (vyberp, instalace, zapojeni apod)
uz ho mam hotovy skoro mesic ale redaktor trosku nestiha (ale mam slibeno ze mezi svatky to dodela)
co se tyce hodnoty kontrastu u urictych rezimu projektoru, nake udaje jsem uvedl v me recenzi na TW5000 zde:
http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/p ... aku-3.html
tj u rezimu tmave kino se pohybuje kolem 4000:1 a vejs. (dinamicky pak o nekolik radu vejs)
Jinak mezi svatky vyjde jako naplast clanek o ozvuceni domaciho kina (vyberp, instalace, zapojeni apod)
uz ho mam hotovy skoro mesic ale redaktor trosku nestiha (ale mam slibeno ze mezi svatky to dodela)
co se tyce hodnoty kontrastu u urictych rezimu projektoru, nake udaje jsem uvedl v me recenzi na TW5000 zde:
http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/p ... aku-3.html
tj u rezimu tmave kino se pohybuje kolem 4000:1 a vejs. (dinamicky pak o nekolik radu vejs)
- Jan Nepomucký
- Nováček

Tak mi dnes prisel Epson EH TW3200 (posledni kousek v alfacompu) .. A po krátkým testu jen z D-SUBu a ani ne FULL HD filmu (jen 1280*720 ta Uzasna planeta z BBC) musim rict, ze jsem unesenej. Jednak to funguje jak ma hned po zapojeni (ktery zabralo par minut) a druhak - ta uhlopricka je proste paradni (a je mi jasny, ze bude i brutalne navykova) a barvy (zatim bez platna) nadherny... vzdycky kdyz si koupim novou vec, tak objevim nejaky ALE nebo hacek, kterej jsem necekal. Tady jsem proste jen zapojil a cumel na opice jak se mi prohanej po pokoji... Parada. Jdu vybrat platno 
na stole: Venice 3000+, GEIL Value 2.5 - 3 - 3 - 6 - 7, Lan Party NF4 SLI, Fortron Blue Storm 500W, Leadtek PX 6800 TDH 325 / 600 @ 400 / 660, Soundblaster Audigy 2 Value
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dela ti ten TW3200 to ze ihned po zapnuti jde obraz do zelena (cca po 10 sec se to srovna) a prvnich 5-10minut je to rozostreny nez se to srovna (pokud to doostrim ihned po 10minutach to musim zas odostrovat znovu)
Ja jenom jestli to mam nak zacit resit, zatim me to nak nevadi ale jestli to je normalni TW3500 mi to nedelal.
Ja jenom jestli to mam nak zacit resit, zatim me to nak nevadi ale jestli to je normalni TW3500 mi to nedelal.