Problém s TP-Link TL-WR1043ND

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kAdEtT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s TP-Link TL-WR1043ND

Příspěvek od kAdEtT »

zdravím,
mám tento TP-Link TL-WR1043ND a fw nejnovější 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n.
Problém je ten,že když jsem na internetu třeba na facebooku nebo na ebay,tak mi najdnou tyto stránky přesnanou jet!Jiné jako gmail mi jedou.Po nějáké době se to samo rozjede a stránky můžu znova načíst!Nevíte čím to je?Zkoušel jsem to na více pc a problém je stejný,takže je problém asi v routeru.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s TP-Link TL-WR1043ND

Příspěvek od Jackal »

Mám uplně stejný problém jako ty, sice mám jiný TP-LINK, ale každá druhá stránka - server nenalezen, po nějaké době se tam normálně dostanu. Vyměnil jsem router, za svůj TP-LINK, ale problém setrvává. Stahování s internetu je bezproblémů, jedu svou full rychlostí. Jen ty stránky se neotvírají pokaždé. Mám internet od UPC a tam mi řekli, že vše je OK. Restarty modemu a routeru nepomáhají. Babo raď. :x

Problém se objevil před 2 dny.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
kAdEtT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s TP-Link TL-WR1043ND

Příspěvek od kAdEtT »

přesně!internet od karnevalu(upc) kabelovka.restarty nepomahají,rychlost stahování plná.nevim podle me bude vadnej ten modem od upc,už je to třetí router a uplně novej.předtím 2 d linky ale u nich to tohle nedělalo.

jo problém se mě taky objevil před dvouma dnama,ale já ten modem mám asi tak 2 týdny teprve,ale předtím mě to nedělalo!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“