Nemohu se dostat k disku

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
danw2
Začátečník
Začátečník

Nemohu se dostat k disku

Příspěvek od danw2 »

Dnes jsem se rozhodl vrátit zpět k Vistám Home Premium z Windows 7 a jaksi jsem zapoměl odstranit práva na disku, na kterém mám data. Systém jsem obnovoval z vytvořeného image souboru. Po zprovoznění se ale nemohu dostat k disku D a chce to po mě zformátovat. To si však nemohu dovolit, protože tam mám důležitá data.

Poradíte někdo?
Díky!
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Nemohu se dostat k disku

Příspěvek od kocourleo »

Převzít vlastnická práva ("Nahradit vlastníka" na kartě zabezpečení).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
danw2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danw2 »

Karta zabezpečení chybí...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Aha, tak to jsem netušil, u mojí mámy ta záložka je, přestože se zde píše toto: http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... properties
Máš nainstalované Service packy (SP1 a SP2)? A ještě píšeš "k disku D", takže písmenko má asi disk přiřazené, že? A píše ti to typ RAW nebo něco podobného? Možná došlo k poruše partition a spravil by to testdisk http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
danw2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danw2 »

Ano, písmenko má přiřazené a má formát RAW. Zkusím ten prográmek..
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“