Dobrý den, potřebuji poradit nějakou příměřeně drahou cca do 1000,- Kč zvukovou kartu do PCI nebo PCI-E x1 slotu to už je jedno. Jde mi hlavně o to aby měla 100% funkční ovladače na Windows 7 a korektně fungovala s 5.1 reprosoustavou. Ideálně bych uvítal osobní zkušenosti právě v kombinaci zvuková karta + Windows 7 + 5.1 reprosoustava.
Nechci aby se mi stávalo to že mi bude hrát jen stereo bez basů, hloubek a výšek tak jako se mi to děje na mojí integrované zvukové kartě ADI 1988 A/B kde se to nedá používat.
Děkuji za pomoc s výběrem.
EDIT: zapoměl sem dodat že to nemusí být nic náročného, počítač používám na hraní her, koukání na HD filmy a poslech hudby
Poraďte s výběrem zvukové karty
Moderátor: CageJ
- Power1_2009
- Začátečník

-
- camls
- Nováček

-
Re: Poraďte s výběrem zvukové karty
a co mas za dosky??? mne integrovana Realtek ALC889A slape bez problemov....ale mam aj creative x-fi platinum pci.Power1_2009 píše:Dobrý den, potřebuji poradit nějakou příměřeně drahou cca do 1000,- Kč zvukovou kartu do PCI nebo PCI-E x1 slotu to už je jedno. Jde mi hlavně o to aby měla 100% funkční ovladače na Windows 7 a korektně fungovala s 5.1 reprosoustavou. Ideálně bych uvítal osobní zkušenosti právě v kombinaci zvuková karta + Windows 7 + 5.1 reprosoustava.
Nechci aby se mi stávalo to že mi bude hrát jen stereo bez basů, hloubek a výšek tak jako se mi to děje na mojí integrované zvukové kartě ADI 1988 A/B kde se to nedá používat.
Děkuji za pomoc s výběrem.
EDIT: zapoměl sem dodat že to nemusí být nic náročného, počítač používám na hraní her, koukání na HD filmy a poslech hudby
takze kludne kup napr SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express , stoji okolo 31e , ta ma taky isty cip ako moja zvukovka , takze musi fungovat...
alebo este pockaj kym ti dakto neporadi daku lacnejsiu od inej firmy s ktorou ma skusenosti...
este som zabudol podoktnut ze ja to mam prepojene optickym kablom , neviem ako to budes mat ty, cize nemam to otestovane analogovo to 5.1
PC:phenom II X2 555 @3.82 Ghz, 2x2Gb DDR2 956 Mhz, ATI Sapphire 6850, SB X-Fi platinum, blu-ray samsung, 350w micro atx zdroj, micro atx skrinka.
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM