no musí tam být textury, na kterých ta optimalizace vynikne (nějaké pravidelné textury, jako ten mantinel v trackmanii kde jde ta TR optimalizace vidět...)no-X píše:Ache: pokud jsou ty screeny 100% identický záběr, dá se rozdíl dá porovnat i softwarově... jak říkám, libovolnou DX10/11 hru, AF16x, screen Q a HQ... a jsem zvědavý, jestli tam bude jakýkoli rozdíl![]()
Dobrá, zkusím omrknout nějaký DX10 / DX11 hry (minimálně o víkendu)... výsledky ti hodím po SZ (na ICQ nějak rezignuješ). Ať v tématu o HD6900 není spam o kvalitě filtrace Nvidie.
EDIT: A abych taky já něco napsal k HD6970: Až na to, že bych za tu cenu čekal víc by to šlo. Je vidět, že AMD už také honí marketing. viz ty různý slajdy + Game Evolved, a blíží se pomálu a jistě k přístupu nvidie. To je docela dobré
Kromě horšího AF, by mě na té kartě vadila ta limitace spotřeby, protože jak už jsem psal, tak ani nejhorší herní situace (úsek CoD MW2, kde GTX480/580 pečou jak ve furmarku) nezpůsobila zpomalení GTX580 při v modu na 1,075V + OC. U Radeonů v tomhle extrémně náročném úseku by byl výkon zbytečně limitován. (chtělo by to test). Oni u AMD vycházejí z nějakých průměrů, ale občas se prostě stane že nějaký smoke efekt a pod na chvíli víc zatíží GPU, a HD6900 na to nesmyslně zareaguje snížením výkonu... trochu pitomost, protože během takové chvíle se ta karta určitě neupeče. Doufám že půjde tato funkce vyřadit úplně, a nebo jí nějak hacknout aby byl overdrive nastavitelný na nějaký mnohem vyšší hodnoty.