instalacia sietovej karty TP-link

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
cibik255
Nováček
Nováček

instalacia sietovej karty TP-link

Příspěvek od cibik255 »

Kupil som si sietovú kartu TP-link tg 3269 dal som ju do PC a ked som siel nainstalovat ovladace nastal problem. Instalacne cd neobsahuje ziadny súbor exe. Su tam subori Rtnic, rtnicxp,, rtnic64, netrl a netrlx . Neviem v com mam tie subory spustit alebo co mam s nimi spraviť. dakujem za akúkolvek pomoc .
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: instalacia sietovej karty TP-link

Příspěvek od CZDaywalker »

Nemusíte mít nutně .exe soubor.
Ve vlastnostech systému, ve správci zařízení najdětě ono "Neznámé zařízení" - a vyberte volbu aktualizovat ovladač.
Vyberte složku, kde máte k dispozici ovladače a systém je automaticky nainstaluje.
cibik255
Nováček
Nováček

Příspěvek od cibik255 »

Tak ovladace som nainstaloval ale vyskitol sa dalsi problem. Pocitač mi nechce najsť modem.
Ked sa chcem cez original CD prihlasit na net (T-com) napise mi ze nebol najdený žiadny modem. A este podla navodu na pripojenie mam nainstalovat protokol TCP/ip ale ked dam instalovat napise mi ze sa nenasli ziadne ovladace.
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Předpokládám, že T-Com je poskytovatel připojení k internetu.
Máte od něj k tomu CD ještě nejaké zařízení? USB klíč, modem, cokoliv?
Pokud ano a dostal jsem to v balení dohromady, měly by na přiloženém CD být ovladače k tomuto modemu.
cibik255
Nováček
Nováček

Příspěvek od cibik255 »

Na cd je len navod. Pisu tam ze mam modem pripojit a zadat do prehliadaca 192.168.2.1 a mala bi sa mi zobrazit instalacna stranka, ale napise mi ze sa nedá pripojit. Skusal som to cez explorer aj cez mozilu a nic. Inak tento problem nastal ked som preinstaloval win 7 na win xp neviem ci to môze v tom zohrat neakú ulohu ale radsej to sem napisem :D
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Dle všeho jsou všechny návody na adrese http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1886.
Je tady celý postup co a jak udělat. Pokud si s těmito základními kroky nevíte rady, bylo by asi dobré si na to někoho zavolat.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“