Vadné HDMI u LCD?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadné HDMI u LCD?

Příspěvek od SpeedyGT »

Jojo přesně tak, sem rád že se to vyřešilo. Ale jak řikam, aspoň nějaká zmínka co PC mode děla v manuálu by se hodila...
Zmizel tím jak problém rozmazanosti tak i to s tim usekáváním lišty.
S alfou spokojenost, v pohodě lidi :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

chtěl jsem se jen zeptat, jak se to pcmode zapíná, to je přes nějaký servisní menu ?
díky
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nene, je to v

Menu -> Input -> Edit name

Nějak mne nenapadlo, že když změnit název inputu, tak zapnu třeba PC mod :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Majkyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majkyn »

Já jsem měl ten samej problém na LCD TV Philips. Když jsem měl normální mody, tak mi to způsobovalo spoustu artefaktů. Mohl jsem jakkoliv měnit nastavení na grafice, ale pořád to dělalo. Čím vyšší p rozlišení, tím to bylo horší. Nakonec jsem přišel v TV na možnost právě toho PC modu a artefakty přestaly. Ovšem jeden problém stále zůstal. Při pohybu jakéhokoliv obejktu na obrazovce se ten objekt jakoby posouvá tečkovaně... Takže vidim, jak zhasínaj starý body a rozsvícej nový body. Nevím, zda je to pomalým procesorem TV nebo kabelem, to teď budu zkoušet. Tv je full HD, ale tohle dělá při jakémkoliv rozlišení. V podstatě každej rendering je viditelnej, ale spíše jen na textu a pohybu obrázků. Jinak je to tak hrozně rychlý, že to oku nějak nevadí, ani při web browsingu ani při sledování FHD filmu .)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“