nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
Krteq: ja jsem se ptal, jestli ti to uz funguje, protoze jsem zkusil udelat nejake zmeny
programatorske rady cerpam jinde 
Burn in hell.
- Cooper69
- Začátečník

funkční
/beztak to je jen nekalá praktika pro zvýšení čtenosti
. to raděj udělejte blogy, obruv by tam vyjímal 
/beztak to je jen nekalá praktika pro zvýšení čtenosti
Ahoj.
- LuckeRcz
- Nováček

-
bohuzel nevsim sem si jestli to mam funkcni v dobe co si to predelal... tak ci tak stale nefunkcni 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Aha, špatně jsem pochopil... jinak přihlášení nefunguje.Teuzz píše:Krteq: ja jsem se ptal, jestli ti to uz funguje, protoze jsem zkusil udelat nejake zmenyprogramatorske rady cerpam jinde
- del42sa
- Pokročilý

to je pěknej kocourkov... funguje...nefunguje..funguje...nefunguje..a navíc se tu mažou přispěvky
pěknej DDtuning
pěknej DDtuning
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
- robis
- Začátečník

-
skuste nadelit pod stromek darecek ve forme funkcniho loginu pod diskuze 
- HumaBabula
- Nováček

-
Ahojky, už se to tady řeší dost dlouhou dobu a zatím nic. Evidentně to nějakým lidem funguje tož kurňa mi někdo poraďte jak to děláte,
že se přihlásíte.
- LuckeRcz
- Nováček

-
musis dat nejakej peknej darek Teuzzovy a ten to predela tak aby ses prihlasilHumaBabula píše:Ahojky, už se to tady řeší dost dlouhou dobu a zatím nic. Evidentně to nějakým lidem funguje tož kurňa mi někdo poraďte jak to děláte,že se přihlásíte.
- HumaBabula
- Nováček

-
Ops, dobrá, to co mu slíbím já, to mu nikdo na světě neslíbí.LuckeRcz píše:musis dat nejakej peknej darek Teuzzovy a ten to predela tak aby ses prihlasilHumaBabula píše:Ahojky, už se to tady řeší dost dlouhou dobu a zatím nic. Evidentně to nějakým lidem funguje tož kurňa mi někdo poraďte jak to děláte,že se přihlásíte.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Teuzz na tom maká, snad to do dne Š stihne...
Burn in hell.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nebolo by zle este napisat, v ktorom roku 
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lelekdk
- Začátečník

člověk po dlouhé době myslel, že by něco moudrého přispěl do diskuse a ono se nejde přihlásit
...
c# Kozel zahradníkem
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ako daleko mame do ciela??? Zacinam mat pocit, ze s tym nic nik nerobi ... 
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Špatný pocit. Pokud neprochází testování ani v rámci redakce, nemá cenu se ptát tady. A dokud to není hotové, tak těžko říct, kolik chybí do cíle. A nebudeme si hrát na to, že někoho zajímá jiný než funkční výsledek.
Burn in hell.
- Satepek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Od firefoxu přes operu na chrom a safari po explorer a nikde nejede..
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Satepek: nečekaně, když to s browserem nemá nic společného
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- Satepek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechtělo se mi tady číst tu diskuzi, tak promiň, že jsem vůbec napsal..
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, co blázníte. Jirka Helmich vzal do ruky láhev šampaňského. Splečně s Mirkem Kočím každý otočili po jedné lahvi vodky a já na dorážku přitáhl flašku nefalšované moravské slivovice a nový redesign je na světě.
A pokud vydržíte, bude vám všem po novém ruce fungovat i přihlašování.
„Dajte sem nejaký obkec, aj tak to nebude niekto čítat“
http://t.co/w52J2B3
„Dajte sem nejaký obkec, aj tak to nebude niekto čítat“
http://t.co/w52J2B3
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- LuckeRcz
- Nováček

-
Teuzz:
Mam napad! Kdyz rikas, ze kdyz neco zmenis, tak se nekteri novy prihlasej, ale nekteri, co jim to slo, se uz neprihlasej.... co takhle kazdej mesic to zmenit, aby se aspon ke komentarum dostali taky jiny lide, nez porad ty samy
:D
Mam napad! Kdyz rikas, ze kdyz neco zmenis, tak se nekteri novy prihlasej, ale nekteri, co jim to slo, se uz neprihlasej.... co takhle kazdej mesic to zmenit, aby se aspon ke komentarum dostali taky jiny lide, nez porad ty samy