CS 1.6 Problem z LAN

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
radioactive
Nováček
Nováček

CS 1.6 Problem z LAN

Příspěvek od radioactive »

Cavte

Mam taky problem mam doma siet ktora uplne bez problemov funguje siet je tvorena z routra na ktory je cez kabel pripojeny pc1 z win7hp a pc2 z xphe je pripojeny cez wifi.. siet funguje ok zdielanie suborov a tlaciarni v poho. ale ked vytvorim v cs hru t ak na druhom pc mi to nenajde.. je jedno ktory pc vytvara uz som mal predtym tento problem ktory sa ak si spravne pametam vyriesil preinstalovanim jedenho z pc secko mam nastavee FW povypinane siet funguje ale nie a nie najst hru poradte v com moze byt problem bude to zasa nejaka sietova haluz z WXP ? Mam v sieti este jeden px rovnaky win xp a takysto sa nechce chytit hra skusal som vsetky kombinacie a nic.. skusil som aj nainstalovat stronghold crusader a podario sa mi spojit ked som vytvoril na pc 1 a pripajal sa z pc2 ale opacne to nefungovalo tak tomu nechapem preco to nende secko by malo byt nastavene spravne takze nwm za akukolvek pomoc dakujem
heroik
Začátečník
Začátečník

Re: CS 1.6 Problem z LAN

Příspěvek od heroik »

Ja mel taky doma na jednom kompu XP, na druhem Seven a moc si to nerozumelo...pokud mozno nahrat na oba dva W7. A pokud mas non-steam tak aby hlavne aby byly stejne verze - je ich celkem hafo :sigh:
To je tak vse co bych ti ja rekl, moc se v tom sajrajtu nevyznam...jenom cist text bez interpunkce me skoro deprimuje, natoz ho lustit ...
radioactive
Nováček
Nováček

No mam v sieti este jeden pc z xp a neide mi to ani medzi tymi dvoma z xp takze fakt neviem kde moze byt problem

No podarilo sa mi zistit ze vtedy bol problem FW esetu vtedy este ESET Smart securiti 3 ypol som ho a slo to teraz mam ESS 4 a aj ked vypnem FW nende to nemoze byt problem v tom ESS 4
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Zjisti si IP adresu druhého PC. Na prvním PC založil hru, v druhym PC zapni CSko, zapni konzoli (klávesa ;) a napiš tam:

connect XXXXX

XXXXX = IP adresa druhého PC.

Ve škole máme stejný problém, CSko máme všichni stejnou verzi (ale Windowsy máme každej jiný), ale když kdokoli založí, CSko lan hru nenajde a musíme se připojit všichni pomocí příkazu connect. Zkus to, myslim si, že by to mohlo fungovat.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
radioactive
Nováček
Nováček

Kamo THX tvoje riesenie mi funguje sice nwm preco mi to nevidi defaultne ed to skusam xp to xp ale problem ktory som mal si vyriesil velka vdaka.. to ze mi to nende bude zrejem chyba WINU xp ten ich ma dost aj z sp3 a niekedy ani nwm ci mi to nahodou nerobi naschval :D
johnnn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnnn »

Ono to nemusí fungovat jen přes to řešení co psal niemand (ikdyž je to taky řešení :D)

Stačí zkontrolovat, jestli máš na založeným serveru (založené hře) nastavení "sv_lan 1"
radioactive
Nováček
Nováček

no skontroloval som to.. je nastavene 0 ale aj ked som manualne vpisal do configu tak mi to neuklada a musim stale vpisovat do konzoly je este nejaky ini config do ktoreho by som to mall vpisat a konkretne sa opytam este na prikazy mp_autoteambalance a mp_limitteams lebo ani tie mi v configu nic nepomohli a vzdy su na povodnej hodnote
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“