5.1 Zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Tomson
Začátečník
Začátečník

Re: 5.1 Zvuk

Příspěvek od Tomson »

Mám SW-HF 5005 a používám Realtek HD. Tam mám zakliknuto doplnění reprodukturů a správu basů. Vše funguje.
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

To je informace pro mě stejná jako kdyby jsi řekl, že pes má 4 nohy :) mám SB Audigy SE a tam to funguje trošku jinak. Ale díky.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

2Tomson: To mám taky, ale stejně zadní reproduktory (přesto, že mám zatržené, že jsou širokopásmové) hrají pouze výšky, a cokoli je nad určitou frekvenci ořežou, ale to tak ostře, že pokud nesedíš v bodě kde se ty zvuky střetnou (to je tam kde sedím u PC) tak to je strašné jak to zezadu slyšíš, pak zase ne, pak zase jo atd...
A není to bednama, pokud to nepustím jako 5.1 ale stereo, a na bednách dám, že je to vstup stereo, tak ony to rozhodí i na zadní, kde už to hraje normálně, takže je to někde v PC. Jo a taky na starých XP to nedělalo.

P.S. A jěště hrajou tak slabě, že na basáku je mám naplno, a v PC v realteku jěště +5.0dB aby hrály stejně jako ty přední. Jinak zvuk zní, jakoby byl stereo, zadní nejdou slyšet. Myslím, že by to mohlo být kodekama. Ale nevím
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

To je sice taky pěkný, ale furt to neřeší můj problém :)
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

nevím jestli to pomůže.. spíš jen tak ze zvědavosti... Zkoušel si integrovanou zvukovku v desce? :wink:
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Se pttáš mě? Já to mám v integrované.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

pokud vim tak ten problem ma Syntex ne ty takže jsem se ptal jeho :D
/už mi to došlo: asi ses podival jen na avatar.. ten mi Syntex "ukradl" :o
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

LetisVT píše:pokud vim tak ten problem ma Syntex ne ty takže jsem se ptal jeho :D
/už mi to došlo: asi ses podival jen na avatar.. ten mi Syntex "ukradl" :o
Jo díval se na Avatar :lol: Ale já mám taky problém, ten co jsem popsal, sice kapku jiný, ale mám no...
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

ale to furt a stále neřeší můj problém pánové :) problém bude v tom, že Speaker Setting nepodporují Win7 a support pack, který by měl podporovat Win7 mi nefunguje stejně. Možná je to tím, že mám Win 7 Ultimate N.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“