Games For Windows Live

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Games For Windows Live

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Kdy? Kdy sakra budu moci koupit hry od MS?
http://www.xbox.com/en-us/live/countries

Po extrémně dlouhé době si můžu zahrát multiplayer v GTA4 a mít achievementy, ale stále nemůžu nakupovat. Klasický Microsoft, NIKDY nedotáhne něco do konce.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Bonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bonny »

M4r1hu4n3 píše:Kdy? Kdy sakra budu moci koupit hry od MS?
http://www.xbox.com/en-us/live/countries

Po extrémně dlouhé době si můžu zahrát multiplayer v GTA4 a mít achievementy, ale stále nemůžu nakupovat. Klasický Microsoft, NIKDY nedotáhne něco do konce.
To se máš, já už si založil x účtů na tom podělaným xlive a furt mi nejde login přes WGFL na pc verzi.

/edit: zjistil jsem chybu: windows games for live v GTA si usmyslilo, že adaptér na připojení je tunngle, jenže já potřebuji, aby adaptér byl ten od internetu, může někdo poradit jak změnit ten adaptér? Děkuji

edit2: Jedná se o operační systém Windows 7 64 bit Ultimate. Byl bych vděčný za každou radu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Intel core i5-750 2.66GHz/Gigabyte GTX 470 SoC/4GB RAM Kingston 1800MHz CL8/Cooler Master 620W/ 1x500GB, 1x1TB samsung F3/Gigabyte P55-UD3/Chlazení proc. Thermaltake SpinQ/Case ThermalTake M9/Samsung SyncMaster 2433 23.6"/Windows 7 Ultimate 64bit/ MT Nokia N97 mini
Bonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bonny »

Díky za pomoc, vše jsem vyřešil ;)
Intel core i5-750 2.66GHz/Gigabyte GTX 470 SoC/4GB RAM Kingston 1800MHz CL8/Cooler Master 620W/ 1x500GB, 1x1TB samsung F3/Gigabyte P55-UD3/Chlazení proc. Thermaltake SpinQ/Case ThermalTake M9/Samsung SyncMaster 2433 23.6"/Windows 7 Ultimate 64bit/ MT Nokia N97 mini
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

A to jak? (Pro příští generace)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
qwert
Nováček
Nováček

Příspěvek od qwert »

Prosím,kdo mi poradí kde v počítači najdu save soubory pro GTA4 když jsem to hrál v offline a teď potřebuju udělat reinstal systému a nechci o ně přijít.
Bonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bonny »

Návod: Pokud vám ve hře windows live zobrazuje adaptér jiný, než např. ten co mám já "Připojení k místní síti", musíte najet na plochu: Start>Ovládací Panely>Síť a Internet>Síťová připojení> tam stisknete "ALT" a objeví se vám možnosti>Upřesnit>Upřesnit natavení> vyskočí vám tabulka, kde jsou v horní kolonce ukázány všechny Síťové adaptéry. Pomocí šipek vpravo od kolonky dáte váš síťový adaptér na první místo, dáte ok, restartujete hru (nebo PC) a věe by mělo fungovat. Při registraci na windows live jsem si vytvořil účet na hotmail, ale login (mail) místo koncovky .com mi to bere .cz. Zadal jsem to stejné i ve hře a jede to. Někdy se připojím napodruhé, ale funkčnost zaručena.

edit: pokud vám to nebude jasné, omouvám se, ale takový je mů styl vysvětlení
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

http://www.ghacks.net/2013/08/23/impact ... games-use/

To jako že si člověk nebude moct zahrát online legálně zakoupené hry, protože Microsoft zruší GFWL? A co kompatibilita savů, které jsou svázané pouze s daným účtem?
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

smola.. musia byt updaty..
GTA IV uz je sposob na offline ukladanie..

Ale steam hry uz maju updaty... Batmanovky atd. odstranene.. Crysis 2 tiez.. Warhead ma stale limit ale tu je asi limit Securomu.. GTA IV GWFL zatial ma ale limit instalacii je prec.. Bioshock 2 nedavny update, GWFL prec..

EDIT: Teraz ma napadlo.. Vzdy si mal moznost si robit offline savy...
A okrem toho, vsetky GWFL hry bude mozne regnut na steam.. Batmana uz ide.. Supreme Comander (Forged Alliance), tak isto.. tam ale nastastie mali vlastneho MP a nie GWFL..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

U her jako GTA IV jsem koupil originál, abych nemusel tahat XLive profil s sebou a podpořil vývojáře :-) Jde mi spíše o MP a přihlášení do něj, vím že se dá singl rozběhat i bez GFWL, který je sám o sobě o ničem.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“