Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] typ: PCI Prosím skusíte mi najít nějaký ovladač ??? Svůj starý ovladač sem naistaloval ale on se nespouští musím někdy i 5x resetnout pc aby se spustil .. cd od zvukovky už nemám .. díky za každou radu a za každý najitý ovladač
Nefunkční driver zvukovky
- Smoke16
- Nováček

-
Nefunkční driver zvukovky
Zdravím, mám problém s driverem zvukovky .. zvukovku mám
Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] typ: PCI Prosím skusíte mi najít nějaký ovladač ??? Svůj starý ovladač sem naistaloval ale on se nespouští musím někdy i 5x resetnout pc aby se spustil .. cd od zvukovky už nemám .. díky za každou radu a za každý najitý ovladač
jo ještě sem zapoměl dodat : OS= Windows Xp Sp1 32bit
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nefunkční driver zvukovky
spíš napiš jakou máš základní desku... ty XP bych současně upgradoval na SP3, kvůli správné funkčnosti HD Audio sběrnice. s dřívějším SP to sice pomocí hotfixu funguje taky, ale není to zrovna ono.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Smoke16
- Nováček

-
No problém je v tom že když se snažím instalovat SP2 z SP1 tak se to při loadingu sekne a nehne se to dál .. jinak bych nepřemýšlel a SP2 by tam šla a pak i SP3
Kopíruji z everestu:
Přehled informací Hodnota
Vlastnosti základní desky
ID základní desky TS94610J.86A.0067.2007.0130.1308
Název základní desky Neznámý
Vlastnosti FSB
Typ sběrnice Intel NetBurst
Šířka sběrnice 64 bit
Skutečný takt 200 MHz (QDR)
Efektivní taktování 800 MHz
Šířka pásma 6400 MB/s
Kopíruji z everestu:
Přehled informací Hodnota
Vlastnosti základní desky
ID základní desky TS94610J.86A.0067.2007.0130.1308
Název základní desky Neznámý
Vlastnosti FSB
Typ sběrnice Intel NetBurst
Šířka sběrnice 64 bit
Skutečný takt 200 MHz (QDR)
Efektivní taktování 800 MHz
Šířka pásma 6400 MB/s
- zombux
- Odborník PCT

SP3 v sobě obsahuje i SP2 a všechny předchozí, takže můžeš rovnou zkusit SP3.
deska by měla být Intel D946GZIS, D946GZTS, teoreticky by tam měl jít tenhle driver? http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 2&lang=eng
deska by měla být Intel D946GZIS, D946GZTS, teoreticky by tam měl jít tenhle driver? http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 2&lang=eng
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Smoke16
- Nováček

-
No je možné že je to ten správný driver ale když sem spustil instalaci plivlo to na mě tuto hlášku : Během spuštění instalačního programu došlo k chybě: (-5009 : 0x8002802b). Zkontrolujte, zda byl dokončen předchozí instalační program a zda byly ukončeny ostatní aplikace. Pokud chyba trvá, obraťte se na prodejce: IDT (http://www.idt.com). No když dám ovladací panely tak je tam furt panel s jménem Ovládací panel IDT Audio a když naňho dvakrát kliknu napíše to: Ovladač IDT Audio není přístupný. Přesvědčte se, zda je nainstalován a povolen. Ten hardware se musí ještě nějak odstranit myslím si že ten program není deletován úplně tak prosím o další radu .. Jak ten hardware ÚPLNĚ odstraním ?
Díky za každou radu