Z vlastni zkusenosti musim rict, ze je to zrejme random. Pulka lidi je ma, druha zas nema. Ze by zalezelo na vyplnenosti profilu si nemyslim.
Vubec netusim, co bych delal, kdyby se mi ve scoreboardu ty xindly objevily.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
yuri.cs píše:Z vlastni zkusenosti musim rict, ze je to zrejme random. Pulka lidi je ma, druha zas nema. Ze by zalezelo na vyplnenosti profilu si nemyslim.
Vubec netusim, co bych delal, kdyby se mi ve scoreboardu ty xindly objevily.
zaleží na rozlišení na stolním je vidím 1680*1050 a na notasu nic nevidím... ale nevím jaké tam je ted rozlišení, ale třeba na non WS rozlišení 1024*728 tam zase jsou:D
KlaSniC píše:zaleží na rozlišení na stolním je vidím 1680*1050 a na notasu nic nevidím... ale nevím jaké tam je ted rozlišení, ale třeba na non WS rozlišení 1024*728 tam zase jsou:D
Mas pravdu, ze od 1024x768px tam mam svou ikonku, ale jinak u zadneho playera nic.
Hraju 90% casu jen CS a jako vetsina lidi 800x600px, tam neni zadna ikonka
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Dneska na Steamu zase nějaký repete už zlevněných her. Já koupil FEAR + oba datadisky za 2,24€. Sice v tý jejich knížečce bylo, že to není dostupný pro můj region, ale koupit to šlo a nainstalovat to také jde tak snad
SpeedyGT píše:Dneska na Steamu zase nějaký repete už zlevněných her. Já koupil FEAR + oba datadisky za 2,24€. Sice v tý jejich knížečce bylo, že to není dostupný pro můj region, ale koupit to šlo a nainstalovat to také jde tak snad
u nás není dostupná dvojka, tu jedničku komplet mám z té slevy taky a jede ok
Aha...tak to je moje chyba. Já měl za to že ta Alma na hlavní straně Steamu je z jedničky . Nevíte někdo proč není dvojka na Steamu i pro nás??
Každopádně good deal celá 1 za 2,24€. Mám to sice komplet v krabicovce, dal sem za to přes 1500,- ale lepší je elektronická distribuce...nebo alespon pro mě
SpeedyGT píše:Aha...tak to je moje chyba. Já měl za to že ta Alma na hlavní straně Steamu je z jedničky . Nevíte někdo proč není dvojka na Steamu i pro nás??
Sentenced mi psal, že snad kvůli nějakým tahanicím USA vs. EU , blíže nevím. Prý to ale jde si sobě darovat z jiného konta, které se založí jen pro tuto příležitost jakožto US konto, ale není to ověřeno.
Zkusil jsem to tímhle návodem, ale s mojí kartou to prostě nejde. Mělo by stačit kupovat přes kartu a vybrat United Kingdom a mělo by vám to vydat - bohužel mě ne
Tak potvrzuji, že výše uvedený odkaz funguje. Založil jsem pod VPN nový UK Steam, a poslal na ten hlavní gift zaplacený kámošovým PayPalem. Gift přišel, v pohodě rozbalen, vypadá ok.
Fakt co člověk musí udělat aby si hru mohl koupit...
Crysis sem taky koupil, vynikající koupě, když vezmu že na xzone to stojí 500 . Koupil jsem si balík Sim City 4 s Rush Hour...parádní, skoro už klasika
SpeedyGT píše:Crysis sem taky koupil, vynikající koupě, když vezmu že na xzone to stojí 500 . Koupil jsem si balík Sim City 4 s Rush Hour...parádní, skoro už klasika
a ten problém jak je u warezu asi nehrozí co?.))...
//LOVIT: znova už nepokoušej štěstí