Problém s TP-LINK TL-WR340GD
Moderátor: Don
- Lukas1212
- Nováček

-
Problém s TP-LINK TL-WR340GD
Ahoj všichni, mám problém s tímto routrem (TP-LINK TL-WR340GD), když jsem ho vypnul a pak znova zapnul tak už nenaběhnul svítí všechny ledky až na SYS a WLAN, zkoušel jsem ho několikrát vypnout (jednou když se tak seknul tak to pomohlo) zkoušel jsem i restart ale ani to nepomohlo. Nevíte co mám udělat abych ho rozchodil?
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Problém s TP-LINK TL-WR340GD
pokud jsi jeste nedelal, tak ho zkus na minutu vytahnout z elektriny a pak znovu zapojit.
jinak pokud ho umis znovu nastavit, muzes taky zkusit router resetovat do tovarniho nastaveni.
jinak pokud ho umis znovu nastavit, muzes taky zkusit router resetovat do tovarniho nastaveni.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nezabere reset ani odpojeni od proudu a je v zaruce tak reklamovat, pokud neni vyhodit a poridit novy....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Lukas1212
- Nováček

-
oboje jsem zkoušel ani jedno nepomohlo v záruce ještě je tak ho reklamuji
- Remmi
- Žlutá karta Bazar

-
Dobrý den, abych nemusel otevírat další diskuzi zeptám se zde.
Dostal jsem tenhle router TP-LINK TL-WR340GD http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65470 a zajímalo by mě zda li mi můj net pojede po zapojení tohoto routeru na stejné rychlosti (+/-), jak tomu je zatím teď bez zapojeného routeru. Screen ukazuje naměřenou hodnotu bez zapojení nějakého routeru před PC. Router potřebuji zapojit z důvodu dalšího PC v baráku a notasu na wifi.
screen momentální rychlosti bez routeru
http://img338.imageshack.us/img338/4368/netm.jpg
Trochu mě matou ty Mbit/s, MB/s tak se případně omlouvám.
děkuji za odpověď
Dostal jsem tenhle router TP-LINK TL-WR340GD http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65470 a zajímalo by mě zda li mi můj net pojede po zapojení tohoto routeru na stejné rychlosti (+/-), jak tomu je zatím teď bez zapojeného routeru. Screen ukazuje naměřenou hodnotu bez zapojení nějakého routeru před PC. Router potřebuji zapojit z důvodu dalšího PC v baráku a notasu na wifi.
screen momentální rychlosti bez routeru
http://img338.imageshack.us/img338/4368/netm.jpg
Trochu mě matou ty Mbit/s, MB/s tak se případně omlouvám.
děkuji za odpověď
- KOFis
- Mírně pokročilý

jo, net ti pojede zhruba stejne rychle, ale pokud budes vyuzivat nejake narocnejsi sluzby na vykon routeru, treba torrenty nebo pripojeni vice pc najednou, a podobne, tak je mozne ze skutecna rychlost se zpomali oproti primemu zapojeni do pc. prece jenom router, ktery mas, patri mezi nejlevnejsi kousky, takze jeho vykon taky neni zazracny. pokud chces svoje pripojeni vyuzivat opravdu na 100%, asi si budes muset poridit nejaky vykonejsi, pokud ti ale nevadi drobne zpomaleni, tak se nic nedeje. router uz mas doma, tak vyzkousej a uvidis 
- Vizi
- Začátečník

Tenhle router mám taky a jede vše v nejlepším pořádku, takže se rozhodně nemusíš bát nějakého zpomalení, jak uvádí kolega nademnou. Router je s maximální teoretickou přenosovou rychlostí 54 MBit/s takže tam máš ještě nějaké rozervi a ke zpomalení zde určitě docházet nebude v klidu to zvládne mám podobnou rychlost netu. 
Router patří sice k těm levnějším, ale je v té lepší skupině produktů, kdy se i může rovnat dražším bratříčkům.
Router patří sice k těm levnějším, ale je v té lepší skupině produktů, kdy se i může rovnat dražším bratříčkům.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak rychlou ma pripojku "ven", tyhle levny prvky funguji tak do 30 - 50 Mbit, pak sou nepouzitelny. Obecne je to ovlivneno rychlosti procesoru (coz u tehle hracek byva do 300 Mhz) a velikost bufferu, ktera take byva uz dnes nedostacujici .. vysledkem pak je, ze router je pri vetsich prenosech z jednoho pc (nedejboze aby to nahodou chtelo vic pc najednou) temer nepouzitelny.
Maximalni teoreticka rychlost 54 Mbit je fajn, ale v zivote sem nevidel "Gcko" co by fungovalo lip nez cca. 3000 kB/s.... coz je cca. 20-24 Mbit
Maximalni teoreticka rychlost 54 Mbit je fajn, ale v zivote sem nevidel "Gcko" co by fungovalo lip nez cca. 3000 kB/s.... coz je cca. 20-24 Mbit
Tak ted si me pekne rozsekal. Zkusenost a % reklamaci tvrdi pravy opak.....Vizi píše:Router patří sice k těm levnějším, ale je v té lepší skupině produktů, kdy se i může rovnat dražším bratříčkům.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Vizi
- Začátečník

Zde pravděpodobně bude působit efekt "kus od kusu, jiný kousek", ale to už je tak u všech produktů. Zrovna tenhle mám přes rok ze zapojením jeden notas wifi a dva klasik PC a nemohu na něj házet špínu i kdybych sebevíce chtěl. Rychlosti se pohybují kolem 25Mbit a to je stejně maximum, co od poskytovatele vytáhnu, takže rozhodně to nebude taková tragedie, která by se dala očekávat od tohoto cenového segmentu.LiveBomb píše: Tak ted si me pekne rozsekal. Zkusenost a % reklamaci tvrdi pravy opak.....
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas kliku na jeden nezmrseny kousek ... nebo tvuj router jeste nezazil "peklo" standardniho provozu v domacnosti s vice nez 3 uzivateli.....
- Janak_J
- Nováček

-
zdravim měl bych dotaz ,koupil jsem si taky tento router zapojil jsem ho a zkusil internet ,v pořádku to naběhlo ,pak jsem zkusil připojit ntb přes wifi a odesílal jsem nějaký soubor kolegovi ale rychlost odesílání se najednou snížila jen na 6.55kB/s přes kabel to jelo asi 100kB/s dá se nějak nastavit rychlost v routeru nebo kde by mohla být chyba? předtímhle routerem jsem měl taky router TP-Link ale ne wifi a jelo to normálně ,poradí někdo prosím? díky moc
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic. To je prste wifi. Nikdy necekej stejne rychlosti jako po kabelu. Btw. 100 kB/s na kabelu je hodne malo..
- Remmi
- Žlutá karta Bazar

-
Mno já mám ten samý, zapojil sem ho zdárně před třemi dny a rozhodně si nemohu stěžovat na rychlost či stabilitu. Mám na něm zapojen dva klasik PC do Lan a jeden notas na wifi, který jede 25Mbit což mi tam dostatečné postačuje.
V nastavení routeru je možné změnit rychlost Wireless z 54Mbps na 11Mbps.
http://img836.imageshack.us/img836/3212/36376958.jpg
http://img836.imageshack.us/img836/3212/36376958.jpg
- Janak_J
- Nováček

-
já mám internet od UPC rychlost asi 10M a po měření je upload 1M ale tak rychle to prostě nejede tak nevim proč ,v nastavení routeru to asi omezený není tak nevim proč je to tak pomalý dneska jsem něco posílal a jede to 68kB/s.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Protoze TP-Link ... tohle je u nich proste zcela bezna vec. Nektery kousky funguji dobre ale vetsina jich je totalne nepouzitelnych.