Spojit 2avi filmy dohromady a určit CZ dubing - program?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Spojit 2avi filmy dohromady a určit CZ dubing - program?

Příspěvek od robocop »

Prosím,
mám film, který je bohuzel rozdelen na 2 CD po 700MB a jeste k tomu ma ten film v sobe integrovane 2 dubingy (CZ, Rusian).
Já jsem se pokousel tento film spojit do jednoho kusu pomoci primitivniho programu Fast AVI MPEG Joiner, ale bohužel v tomto programu neni možnost si urcit priotitni dubing filmu a film se tedy ve vysledku krasne spojil, ale byl v Ruštině.
Cz dubing v nem uz vubec neni.
Neznate nejaky program, ve kterem bych tychle 2 kusy filmu mohl spojit a taky primo urcit CZ dubing.
Urcite neco takoveho musi existovat.
Thank You wery much!
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Spojit 2avi filmy dohromady a určit CZ dubing - program?

Příspěvek od kocourleo »

Na avi s dvěma zvuky je dobrý starý Nandub, zkus to v něm sloučit. http://www.slunecnice.cz/sw/nandub/
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

kocourleo píše:Na avi s dvěma zvuky je dobrý starý Nandub, zkus to v něm sloučit. http://www.slunecnice.cz/sw/nandub/
Pouzil jsem tedy ten Nandub.
Ma to v sobe i VirtualDub, no ale i presto pri pouziti programu Nandub, tam neni zadna moznost na vyber audia a i presto ze skousim v nabiodce AUDIO zadat nekde CZ, tak se to jen ptána cestu k audio souboru který tam chci vlozit. No ale to audio je primo v tom filmu, takze nevim jak bychn to tam mel vlozit, kdyz uz tam to audio je.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Proč dubluješ příspěvky?
Jinak s audio stopamy (streamy) umí pracovat VirtualDub Mod (to Mod je důležité, až ho budeš hledat....).
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Surgical píše:Proč dubluješ příspěvky?
Jinak s audio stopamy (streamy) umí pracovat VirtualDub Mod (to Mod je důležité, až ho budeš hledat....).
Dobře,
sosnul jsem si VirtualDub Mod 1.5.10.1 CZ.
Otevřel jsem tam to AVI, ktere ma v sobe 2 audia (Rusian a Czech).
No ale ve veskerych nabídkách tohoto programu není ani zmínka o nejake praci s audiem.
Takze tudy nejak cesta asi nepujde.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Tak to v jednom z těch programů spoj a audia si vůbec nevšímej (otevři první video a pak zvol "Append avi segment"). Zkus, jestli ti ve spojeném videu hrají obě zvukové stopy. Koukni se v Nandubu, která zvuková stopa je je první v pořadí a zjisti, která defaultně hraje. Pak si zvukové stopy ulož na disk a to video ulož bez obou zvukových stop. Nakonec si je po novém otevření avi (toho bez zvuku) načti znovu ve správném pořadí. Možná to jde i jednodušeji, ale nemám žádné avi se dvěma zvuky a vyrábět se mi ho nechce. VirtualDub (nebo VirtualDubMod nebo Nandub nebo VirtualDubMPEG2 - vše klony VirtualDubu) nejsou určeny pro práci se zvukem. Ale sloučit více videí samozřejmě umí (a slučují je i se zvukem).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Podrobný návod, jak vybrat případně demuxovat audio stopu máš v odpovědi na tvůj dublovaný dotaz v threadu níže....VirtualDub Mod s audiem totiž na bazální úrovni pracovat umí (přidat odebrat audio stream).
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“