Dell latitude D620 možná vada nabíjení nevím.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mirospa
Nováček
Nováček

Dell latitude D620 možná vada nabíjení nevím.

Příspěvek od Mirospa »

Zdar lidičky, koupil jsem si notebook jetej Dell D620, a dělá zajímavou věc ale možná že to tak má být. Když ho mám zaplej a nabijí se, tak když je tam 92% tak zhasne indikace nabijení a jen v určitém intervalu blikne ale nabíjí se dal a procenta přirustaj i blesk u baterky jako že se nabíjí je celou dobu dál. Potřeboval bych někoho kdo má stejný jestli to tak má být či né. Mám ještě jeden notebook hp mininote 2133 a to zas děla těsně před plným nabitím že led z modré z boku přejde na oranžovou a když se dobije tak zhasne uplne ale to je notebook vyplej. Tak prosím o radu někoho zkušeného stímto modelem.díkes
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dell latitude D620 možná vada nabíjení nevím.

Příspěvek od petr_ »

Zkus sledovat nabíjení třeba v programu rmclock. Podle mého se mění režim nabíjení na udržovací (snižuje se proud, v předchozí fázi je víceméně konstantní).
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dell latitude D620 možná vada nabíjení nevím.

Příspěvek od -- DiL -- »

Mirospa píše:...tak když je tam 92% tak zhasne indikace nabijení a jen v určitém intervalu blikne ale nabíjí se dal a procenta přirustaj i blesk u baterky jako že se nabíjí je celou dobu dál.
je to OK.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“