Netbook Samsung N145
Moderátor: Don
- nuchtala
- Začátečník
-
Netbook Samsung N145
Máte někdo tento netbook.Chci si ho pořídit na cesty (sledování filmů atd...).Takže priorita je pro mě dlouhá výdrž baterky.Kolik vám vydrží při přehrávání filmů?Nebo se mě ještě zamlouvá Asus 1001.Ten je o něco dražžší cca 1000,-.
- durod
- Středně pokročilý
Re: Netbook Samsung N145
No, puvodne jsem chtel jednojadrovy atom. Mam 2-jadrovy(N550, 2x1,5GHz) a musim rict, ze je to tak tak na hrane co do vykonu. Mam to jenom na net a filmy. Vzhledem tomu,ze intel graf. cip neakceleruje video, vytizeni CPU na youtube u 720p je 70%, u jednojadroveho to bude slideshow. 1080p nedava ani ten 2jadrovy ATOM(i kdyz je to zbytecne, rozliseni mam 1024x600)
HD filmy(720p) jsem jeste neskousel,ale to asi bude zalezet na kodeku,mozna to pujde i na 1xATOM.
I celkova odezva systemu, no, je to fakt s prizmurenim obou oci, kdyz jsi zvykly na "normalni rychlost" bude te to srat,jako me,ale da se.Ale to ma na svedomi urcite i pomaly 5400otackovy HDD.
Ted ho nemam sebou, zitra muzu skusit,vypnout jedno jadro jak to pojede a hodim report...
HD filmy(720p) jsem jeste neskousel,ale to asi bude zalezet na kodeku,mozna to pujde i na 1xATOM.
I celkova odezva systemu, no, je to fakt s prizmurenim obou oci, kdyz jsi zvykly na "normalni rychlost" bude te to srat,jako me,ale da se.Ale to ma na svedomi urcite i pomaly 5400otackovy HDD.
Ted ho nemam sebou, zitra muzu skusit,vypnout jedno jadro jak to pojede a hodim report...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750