Killing Floor

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Killing Floor

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Tak co, hraje tu někdo tuhle coop řežbu?

Obrázek

Trailer

Kdo nezná, je to něco jako left 4 dead, akorát s tím rozdílem, že hra je postavená spíše na bránění určité lokace, než probíhání skrz mapu jako tomu je u L4D.

Můžete si zvolit jaký perk bude mít Vaše postava a pak podle toho co si vyberete máte třeba větší poškození s brokovnicí, nebo rychlejší heal a podobně. Plus si ten perk používáním vylepšujete (1-6 level) a čím lepší je, tím lepší bonusy vám dává. (Perky můžete libovolně přepínat, je jich cca 6 )

Souboje probíhají tak, že se někde s týmem například zabarikádujete, zavaříte dveře a kosíte všechno co přiběhne, nebo pobíháte po mapě a kosíte za běhu. Mutanti/zombie na vás nabíhají po vlnách (vlny 1-10), kde první vlna je nejlehčí a desátá nejtěžší, to už na vás běhají tuhé potvory po davech. Pokud přežijete všech deset vln, a jedenáctou, kde na vás vybafne Patriarcha (boss) vyhráváte.
Mezi jednotlivými vlnami si vždycky zaběhnete k obchodníkovi nakoupit lepší zbraně, munici, brnění a další zásoby (za zabíjení a přežití dostáváte peníze).
Je k dispozici 5 obtížností, kde první je tak lehká že můžete mapy sólovat, ve druhé už potřebujete běhat s týmem, no a pátá je maximálně pro masochisty (Použití 6 lvl pérka je zde samozřejmostí a i tak pravděpodobně lehnete před pátou vlnou).

Hra běží na UT04 enginu, čemuž odpovídá i grafika, takže nečekejte oční orgie jako u L4D, nebo Crysis.... z nepřátel ale jahodový džem můžete udělat moc pěkně, takže když někomu strčíte brokovnici do xichtu a zmáčknete kohoutek, dostaví se odpovídající efekt :).
Díky nízkým nárokům hru rozjedete čistě na kdejaké šunce.

Majielé TF2 si můžou ve hře na svou postavu dát skin červenéné, nebo modré pyry. (Případně si koupit jeden ze skin packů za 1.5E, pokud vám nestačí základní nabídka vzhledů postav)

Obrázek

Pokud by si někdo Killing Floor rád koupil, ale nemůže se rozhodnout, mám k dispozici steam guest pass, který vám umožní si plnou hru zdarma vyzkoušet (musíte mít steam účet). (Mám jen jeden, takže kdo dřív příde, ten dřív mele)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Killing Floor

Příspěvek od LOVIT »

jo, tuhle rezbu mam celkem rad, je to dost jiny nez L4D, tady jde o to jakou zbran si clovek koupi, kolik ma munice, jestli ji setri a treba pistolkou smazi zakladni zombieky 1 ranou do hlavy. Celkove se to tvari vaznejc, myslim ze to je i lepsi zabava, proste mi vic sedi realne zbrane, nez nadsazka v L4D a tam clovek nema problem s munici (nekonecno do pistole...)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

No pokud vyloženě nezabíjíš zeď půlku hry, tak s municí moc velký problém není, kort když sou všude po mapě bedny s municí, ale rozhodně to není jako v l4d kde můžeš držet kohoutek nonstop a i tak se koupat v nábojích.. akorát kušaři a bazukáři můžou mít problém, ale tak co, když dojde střelivo vytáhneš sekeru a jede se dál :roll:

Systém boje se mi hrozně líbí, protože je vlastně takový realistický, žádný fixou namalovaný křížek uprostřed očí, ale jede se hezky přes mušku u zbraně :) (Ale nijak to hru nestěžuje, neviděl sem že by měl někdo problém sázet třeba s devítkou jeden headshot za druhým)
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Todle je pecka hra,na Lan party sme jí pařily mnohokrát,je tam dost důležitá kooperace a hodně teamová práce,to zavařování je super...
Osobně se mi to taky líbilo víc než L4D2
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Ano kooperace určitě bude významná část kooperační hry :)

Taky velká výhoda killing floor je v tom že má ucházející komunitu... hráčská komunita l4d stojí totálně za **** bez přehánění. A díky staršímu ladění killing flooru všechny tyhle 10letý yo děti, co zničily public l4d seděj u něj (protože by přece nehrály nějakou starožitnost s fuj grafikou žeee), takže v drtivé většině u KF potkávám pohodové hráče, až na vyjímky..
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Obcas se stane,ze pri nacitani dalsi mapy hra proste padne do menu.Ci-li,vse v piczi..nebo zacne blbnout zvuk-jako by chrastit'a jde do bsod'.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

To se mi ještě nikdy nestalo, hra se ještě ani jednou nezasekla, nebo nespadla..
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

souhlas,ani sebemensi problém
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Spalovači, máš ještě ten GuestPass? :) Já bych si to rád vyzkoušel.. hraju často L4D2, ale právě to, že je to hrozný arkáda a já rád "oneshotonekill", tak mi to moc nesedí.. :) Tohle vypadá dobře..
Wannabe dickface... :]
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

btw. jednu podstatnou vyhodu jeste kf ma: da se tam solovat kdyz je clovek vyperkovanej tak neni problem usolovat treba 100 mobu, ale musi znat mapu a mit stesti, jinak kdyz nekdo behem kola zarve neni to takovej problem jako v l4d a ucite se i lip strili
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Smrt bych právě řekl že v KF je horší, protože v l4d když zhebneš tak se prostě spawneš s ostatníma v dalším safe roomu, se všema zbraněma a nábojema a lékárnama co chceš(a to nepočítám že abys zheb ještě do tebe musej bušit zombie půl hodiny zatím co ležíš na zemi), ale v KF přídeš o všechny věci a musíš ještě rychle uhánět přes mapu k obchodníkovi a doufat že spoluhráči nebudou sviňky a dají ti nějakej dosh, abys tam nemusel běhat s devítkou :)

Sólování je možný, ale to by třeba mě nebavilo... hrát s někým v týmu je prostě mnohem větší sranda, takže někdo samopalem vepředu seče menší moby, za ním stojí někdo s kuší, ten headšotuje větší moby a za nima stojí medik a střílí je medigunem do zadku :)
HentaiRush píše:Spalovači, máš ještě ten GuestPass? :)
Dej mi email
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Taky jsem si pres steam koupil asi pred 2 mesici, hral jsem sharp shootera asi na 4lvl, ale ted uz to nehraju, je to porad dokola. Vyslo mi wowko datac, takze ostatni hry sly stranou :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Killing floor je na steamu zase v akci za 7Eur, plus sou v akci i bonus character packy ve slevě za 0.7E
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Dnes ještě lepší sleva. To už jsem neodolal ani já...
PC: ano :D
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Vzal sem ho taky i s DLC když už tak už. Za 5,31€ (138 Kč) je to myslím dobrá koupě.
Zajímavý, že ještě před chvílí nebyl Killing Floor na Steamu jako dostupný u nás...teď už jo.

Každopádně nekupujte bundle, ale kupte zvlášť. Ušetříte dvacku.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Ta sprcha slev je zajímává, nemůžu uvěřit že sem za DLC pack platil celý euro sedmdesát :sad: ALe na paypalu sem měl ještě 11 korun tak sem si teď koupil ještě jeden dlc hehe
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Tak jsem ten Killing Floor díky Spalovači zkusil a za tu chvilku co jsem to hrál mi to vůbec nesedlo.. :)
Wannabe dickface... :]
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Asi tak...prostě Left 4 Dead je Left 4 Dead :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

To u mě je to přesně naopak, l4d2 sem hrál pár hodin v multi ale nechytlo mě to, kdežto killing floor je prostě super, za tu chvíli co ho mam sem do něj narval už 63 hodin :)

Možná ste hráli za špatnej perk, ono uplně ze začátku to jako moc nevypadá, ale zkuste tomu dát hodinku, nebo dvě a uvidíte :)
Hrát třeba za dema a udělat jednou střelou z davu clotů krvavou kaši je prostě super pocit :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“